Алумина влезе во 3 лига , едно другарче од кај мене игра таму ми кажа . Ако добро е за клубот ќе има конкуренција јака во 3 лига сезонава .Да Алумина влезе во 3 лига , а за Лепенец :pusk: не коментирам..:pos2::wink:
Алумина влезе во 3 лига , едно другарче од кај мене игра таму ми кажа . Ако добро е за клубот ќе има конкуренција јака во 3 лига сезонава .Да Алумина влезе во 3 лига , а за Лепенец :pusk: не коментирам..:pos2::wink:
Euromilk si otide od Slavija pa za zal pak ke bideme samo topovska hrana za protivnicite
Ја знам дека уште е во Славија,и дека имаат амбиции да влезат у втора лига бар таке ја знам!!!Euromilk si otide od Slavija pa za zal pak ke bideme samo topovska hrana za protivnicite
Pa taka se spekulira niz Przino, ali se nadevam deka ne e tocno. Samo siguren sum edno 80% deka e vistinaЈа знам дека уште е во Славија,и дека имаат амбиции да влезат у втора лига бар таке ја знам!!!
btw. А од кај тие тебе информацијата?
Ej brat pojma neam koj igrale. Vaka za Ljuta sum siguren i za Atleski, i Miki Lazarevski, a za Runtev si greska. On igrase pred 3-4 godini ama ne i vo ovaa. Bolje prasaj gi vojvodi koi igraci igrale poso oni bolje gi znaat pozajmenite igraciSaber Rider, дај кажи дали Златко Ристов изминатава полусезона играше во Славија, и провери го списоков, кој играчи играа во пролетниов дел во Славија.
Дарко Рунтев МКД МКД ФК Цементарница 55 (Скопје)
Александар Мишовски МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Глигоров МКД МКД ФК Вардар (Скопје)
Мики Лазаревски МКД МКД ФК Локомотива (Скопје)
Кенан Љута МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Горан Божиновски МКД МКД ФК Локомотива (Скопје)
Мирослав Атлевски МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Милан Богдановски МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Марјан Ѓуровски МКД МКД
Марјан Божиновски МКД МКД ФК Локомотива (Скопје)
Влатче Трпковски МКД МКД ФК Локомотива (Скопје)
Златко Ристов МКД МКД ФК Вардар (Скопје)
Ивица Радоњиќ МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Славчо Соколовски МКД ХРВ НК Сухопоље
Новица Петровски МКД МКД ФК Тетекс (Тетово)
Марјан МКД
Ne se znae preeska vidov kako treniraa nekoi so trenerot Stela ali izgleda bea mladinci na Rabotnicki. I plus Mandar ja vadese trevata znaci pak ima nekoi golemi planovi za SlavijaKolku sto mozam da nasetam izgleda deka Slavija e na rab na raspagjanje