- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Сабја овој кај вас е?
ДаСабја овој кај вас е?
А дали е точно дека во Јануари заминува во Белгија да игра во вториот тим на Варегем?
Така слушнав и јас, ама од тоа што го прикажа полусезонава не ме увери воопшто.А дали е точно дека во Јануари заминува во Белгија да игра во вториот тим на Варегем?
Никого не го уверил, башка сезона две немаше натпревар одиграно. Кога зборува не е многу за верување, ама некои велат дека заради другарството со Трајковски може и ќе одел, но другарството не игра туку тој па затоа прашавТака слушнав и јас, ама од тоа што го прикажа полусезонава не ме увери воопшто.
Незнам како стигнал до тоа да оди таму, пошто кај нас е само во оваа полусезона. Не ни знам каде играл претходно ни како играл, ама кај нас игра слабо и со досега прикажаното тешко дека Белгиски клуб би се зинтересирал за него.Никого не го уверил, башка сезона две немаше натпревар одиграно. Кога зборува не е многу за верување, ама некои велат дека заради другарството со Трајковски може и ќе одел, но другарството не игра туку тој па затоа прашав
Незнам како стигнал до тоа да оди таму, пошто кај нас е само во оваа полусезона. Не ни знам каде играл претходно ни како играл, ама кај нас игра слабо и со досега прикажаното тешко дека Белгиски клуб би се зинтересирал за него.
Може претходно имал некој договор со нив, имаше некоја статија на некој портал за него, ама не се сеќавам каде беше... Пишуваше дека ќе одел таму, а во меѓувреме само тренирал во Македонски клубови.
A znaci vie pocnuvate vo 9 Mart ...Пораз од Скопје од 3-0 во првиот пријателски меч одигран во Железарница.
Разликата во квалитет не е којзнае каква, иако резултатот говори друго сепак одново головите беа примени по грешки на нашата одбрана.
Тимот на СКопје е составен од скоро пола екс екипа на Славија, а и досегашниот наш играч Никодиновски премина кај нив во овој преоден рок
Истотака во своите редови ги имаат и Филип Дурански кој требаше д потпише за Тетекс, и Дарко Ѓурчиновски кој е позајмен од Вардар.
Славија со скоро иста екипа, плус ветеранот Јанкуловски кој имаше неколку добри додавања но напаѓачите не ги искористија
Првенството почнува на 9-ти март, а на отварањето на пролетната полусезона ни доаѓа лидерот Башкими.
Сличен квалитет како и минатата полусезона, со 2-3-ца ветерани во составотA znaci vie pocnuvate vo 9 Mart ...
Sto ke praite so Bashkimi , kakvi vi se odnosite , ke vi go kupaat ili ke ve tepaat vaka
A ekipata kakva ke vi bide , eve gledam Nikodinovski ne e vekje kaj vas :p
Може само во четврта лига да влезат, каква втора какви бакрачиСајбер, слушнав Спорт Лајф ќе спонзорирале оваа полусезона за да влезат у втора лига. Колку е точно е ова?
Во сабота, Сарај-СлавијаКоњаникот Сабја , имаш ли информација каде ќе гостува овој викенд Славија? Додека да објават makfudbal.com...