Фан Клуб: Рома

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.950
Поени од реакции
8.860
Само како информација да кажам, Де Роси и Тоти се опоравени од повредите и редовно тренираат, истото важи и за Бредли, Освалдо ќе ја пропушти Самдорија, но можно е да биде спремен со Јуве, како и да е враќањето на Де Роси и брзото закрепнување на Тоти ме радува, замислите во неделата требаше да играме со Ламела,Дестро и Нико Лопез во нападот со Тало како единствена замена .. плус сега читам Макси Лопез суспендиран, ем Поли бил повреден, а овие двајца им се едни од клучните играчи, значи утре мора да ја оствариме првата победа на Олимпико (y)

C

Creating.

Гостин
Само како информација да кажам, Де Роси и Тоти се опоравени од повредите и редовно тренираат, истото важи и за Бредли, Освалдо ќе ја пропушти Самдорија, но можно е да биде спремен со Јуве, како и да е враќањето на Де Роси и брзото закрепнување на Тоти ме радува, замислите во неделата требаше да играме со Ламела,Дестро и Нико Лопез во нападот со Тало како единствена замена .. плус сега читам Макси Лопез суспендиран, ем Поли бил повреден, а овие двајца им се едни од клучните играчи, значи утре мора да ја оствариме првата победа на Олимпико (y)
Стари должници се Сампдорија, никако да ја заборавам таа вечер... Утре е денот да им се наплати. ;)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.950
Поени од реакции
8.860
Стари должници се Сампдорија, никако да ја заборавам таа вечер... Утре е денот да им се наплати. ;)
точно така, тоа треба да им биде мотивација повеќе, ма да нема веќе многу играчи кои играа тогаш .. сепак доста се Тоти и Де Роси, тие ќе им наплатат :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.326
Поени од реакции
3.396
Ќе плата утре кучињата :mad: Таја ноќ едноставно не се заборава...Многу емотивна ноќ....Утре првата победа мора да ја оствариме пред дербито во сабота со Јувентус...Очекувам преполн стадион и максимална поддршка..И појќе тркачи во нашиот среден ред,зошто од тие контри преку глава мие ! ФОРЦА РОМА !!!:love:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.950
Поени од реакции
8.860
абе сите викате "таа ноќ" а нели беше денска утакмицата ? :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.326
Поени од реакции
3.396
Абе јас мислам дека беше ноќна ...Или зимно време па порано се стемнило:pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.950
Поени од реакции
8.860
заборавив да спомнам за нашиот Вивиани кој е позајмен во Падова, на последното коло постигнал два еврогола, се надевам наредната година експресно ќе биде вратен, истото што се случи со Флоренци, погледнете ги прекрасните голови, новиот Де Роси :cool:

составот за вечер сеуште не е испаднат
--- надополнето: 26 септември 2012 во 19:56 ---
еве го можните 11-на, Пјанич се повредил и не е во комбинација :(
ROME: Stekelenburg, Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti, De Rossi, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Right, Totti. Subs.: Goicoechea, Svedkauskas, Marquinhos, Romagnoli, Taddei, Bradley, Perrotta, Marquinho, Lopez, Tallo. All .: Zeman.

Kajgana Shop

На врв Bottom