П
Паган-др
Гостин
Само јако!
Oфф... муке наши .... Овој Конти нон стоп ни пика голоој , па незнам татко му Бруно што не го земе кај нас ,само тоа е решение со овој Каљари !!! Kaков тим имаме едноставно одбрани играчи (зборим за овие засилувањава последниве) а неможеме да победиме .... Кога ли ќе кљукнеме ??? Кога ли ќе ги бушиме противниците ??? Разбудисе РОМА уште во недела со Интер во 15 часот !!! Иначе Пјанич е звер од играч !!!
Јас би ги оставил Тоти и Кркич на клупа. Нека играат Борини, Бориело, Освалдо. Секако, средината Пјанич, Де Роси и Гаго. Слабо ми игра Перота.Нареден натпревар, Интер-Рома. Ќе биде тешко, се игра на Сан Сиро, Хосе Анхел е суспендиран, а Интер 2 натпревари по ред губи, па ќе бидат мотивирани да ја прекинат таа серија. Иако, ќе бидат под притисок и играчите и Гасперини, што може да се искористи. (демек Рома и Енрике ич не се под притисок)
Во овој натпревар, мислам дека психичката стабилност ќе биде клучна.
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:57 PM ---
Повикани за мечот со Интер: Бориело, Борини, Бурдисо, Касети, Курчи, Де Роси, Гаго, Хајнце, Кјаер, Кркич, Освалдо, Перота, Пизаро, Пјанич, Роси, Стекеленбург, Тадеи, Тоти.
Јас би излегол со: Стекеленбург, Роси, Бурдисо, Кјаер, Хајнце, Перота, Гаго, Пјанич, Де Рoси, Тоти, Освалдо.
И јас очекувам многу голови, иако мора да се игра претпазливо, оти победата им е потребна како воздух и на Енрике и на Гасперини.Два тима во лоша форма , два тренера во иста ситуација, лоши одбрани, НО Интер има предност што ига дома и колку толку на нив им функционира нападо, а на Рома НЕ!! ... што знам како ќе биде, али со лоши одбрани очекувам многу голови, се надевам бод ќе извлечеме, за самодоверба