thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.010
- Поени од реакции
- 2.043
Caceres ??!,kade procita za nego ?!
сака да гледа како ќе освоиме серија а од блиску а можно е и вечерва да гледа како победуваме....akvilani mi bese eden od najomilenite a toj SREKJEN SUM STO CE IGRAM ZA JUVENTUS mislim ne e fer sprema site navijaci na roma!!! koj go izrasna koj go naprae takov igrac???
еве го составот истиот што го кажав јас само голманите ги промашив....ова со односите на Адриано и Раниери ми изгледа како смислена работа пред Супер Купот... работата е тоа што медиумите очекуваа по самото доаѓање на Адриано да добие првотимски статус и да игра прва постава сега во Сабота, а тоа не оди така, значи играчот треба да биде 100% спремен за да влезе како стартер во тој дуел, што не е случај со Адриано.... јас од Адриано очекувам да проработи во вториот дел од сезоната, односно во пролет, нешто како Вучиниќ лани што направи и што на Мирко не треба да му се повтори и оваа година, мора од почеток да игра добро и да постигнува голови, а не како лани во есен кога промашуваше зицери и празни голови!!!!
--- надополнето ---
составот за во Сабота(моја претпоставака)
........................................Серџо/Дони........................................
Касети.................Мексес......................Хуан.........................Рисе
...........................Пизаро...................Де Роси..............................
Менез...............................Перота...................................Вучиниќ
.........................................Тоти..................................................
значи Серџо е неизвесен за дуелот бидејќи имал повреда и тренира посебно, повеќето се надеваат дека ќе се оправи до Сабота.... Пизаро влече повреда од зимата, али веројатно ќе биде ОК за овој дуел.... едина замена во овој состав што може да случи е Перота со Тадеи... Менез ќе влезе во средина на местото на Перота, а Тадеи ќе игра како десно крило!!!
Шо е крив голманот што Тадеи изгуби топка пред свој гол а и Мексес сукња беше направен од Снајди ?! Или крив е што Лусио ја измрда одбраната на Рома за вториот гол, или што Хуан и Вучинич мислам беше, згрешија пацерски за првиот гол ...Леле голманов кое дрво е !!!