Фан Клуб: Рома

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Нема да се карам само ќе кажам дека ТОРИНО има повеќе титули од рома...

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
^^GoriLLaZ^^ напиша:
Нема да се карам само ќе кажам дека ТОРИНО има повеќе титули од рома...
ti si nesto nevideno gorilaz ili si glup ili se praes deka si!!
sut ti rekol milion puta deka ti navivas za juve(ako ne si se premislil vo megjuvreme)a so toa navivannje ce zboris za timovi od serie b i imas pravo da gledas liga sampioni na televizija bez juve.
a plus i tituli da ne gledas gledaj sea sto se desava!!!

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
lelelele ovie moive roma ne mozat da gi pobedat ascoli a i da gi pobedat pak e isto nema sansa da go stignat inter adnostavno...prvenstvoto vo italija e zavrseno.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Roma си гази!

Прво полувреме: 0:2

Тоти и Мансини!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Majstorski gol na Mancini.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
roma ide daljeeeeeeee :vozbud:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
konecno nekoj pogolem cekor na roma.. neka si igraat sea inter vo italija setia A , no zatoa roma ide dalje vo liga sampioni pa da vidime kaj se zimaat poise pari :) a i sto e povazno se razbira

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
taka e neka sedi inter sea doma u italija so 16 boda pred roma ama roma ne gleda domasno prvenstvo samo EVROPA!
a od mancini golot bese REMEK DELO nemam zborovi samo ce kazam:
FORZA ROMA

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Браво, браво. Ашкол сум!:bravo: Свака част на Рома. Ги тепаа лион кои беа фаворити за ЛШ по мое мислење. Ај сеа нека им падне некој ќор тим и да идат у полу-финале! Поздрав и ви посакуам среќа понатау!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Го поштувам ранбејби ран, едино пошо е доказ дека не морат секоаш да си за најјакиот тим... Ево јас сум за Челзи, и реално, а не навивачки, кажвам дека англиското првенство годинава е изгубено...

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
iskreno ne ocekuvav vakvo neso od Roma. Ali golceto i potegot na Mancini bese svrsavka nevidena. BRAVO. BTW zal mi e za Lyon, stvarno bea dobri u LS, ama toa ti e, fudbal i italijanski klub...:)

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
Kajk напиша:
iskreno ne ocekuvav vakvo neso od Roma. Ali golceto i potegot na Mancini bese svrsavka nevidena. BRAVO. BTW zal mi e za Lyon, stvarno bea dobri u LS, ama toa ti e, fudbal i italijanski klub...:)
Vaka ce ti kazam kajk:
ako no ova sto ti podvlekov mislis deka roma na sreca idat ponatamu ili deka lyon imal pocje sansi gledaj ja utakmicata roma - lyon posto na roma i ponistija cist gol i ne dosudija penal!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
епа, алал да им е на овие од Рома, посебно на Mancini, лелелелелелелел каков гол, свака му част на човекот, го поремети на одбранбениот играч од Lyon. :)

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
ZIKS напиша:
епа, алал да им е на овие од Рома, посебно на Mancini, лелелелелелелел каков гол, свака му част на човекот, го поремети на одбранбениот играч од Lyon. :)
ako sakas povece da znaess toj odbranben igrac bese revelier

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Рома ми го направи ќејфот.Сакав Лион да испадне а иако не навивам за Рома сепак ми се допаѓаат како клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom