Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
FAUBERT ALWAYS MY HERO STAY!!! :vozbud:
Whoo the fuck is Faaaaubeeeert?

Само да ве поздравам, пријателчиња... Веројатно поретко ќе се читаме тука наредниве 2-3 месеци, па онака, да не се заборавиме.

Со љубов,
вашиот Серпико.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Ок,
Точно е дека Хуанде Рамос малце ја претера во неможноста да ги мотивира играчите после катастрофалниот пораз од Барселона, и дека покажа мала доза на несериозност.Иако тука мала улога има и неговото сознание дека на него не се смета во Реал за наредната сезона.
Но, исто така тој со овој скрпен (не од него) состав успеа колку-толку да ја брка силната Барселона од кога дојде. Ако не се лажам беше соборен и рекорд на гостински победи.
И сега , од кај дојде Пелегрини бе луѓе!?! Во што Пелегрини е подобарам од Хуанде?
Па ајде присетете се како играше Севиља со Хуанде? Какви успеси имаше со истата? Пелегрини е најдоброто нешто што ГОЛЕМИОТ Перез , успева да најде ? Разочаран сум.
Ако веќе Хуанде му маваш клоца , донеси го барем (незнам како!, ама нели не сум Перез) Бенитез? Мурињо? па и Анџелоти?
А они Хуанде го бркаат за Пелегрини да донесат? Смешно е. И веќе треба да се престане со практиката на "puppet managers" во Мадрид.
Ако веќе даваш доверба на човек , во неговиот приод кон играта и неговата стручност во глобала , ОСТАЈТЕ ГО ДА РАБОТИ.

Играчки , Реал треба да посвети вниманије на СРЕДИНАТА. Не е крив Хунтелар , кога нема кој да му сервира употреблива топка.
Значи , Алонсо од Ливерпул ако може пред се , и играч од калибарот на Диего(знам , знам дека потпиша за Јуве) , да не речам Кака , пошто некако последно време не е во форма , и некако ми се чини дека тешко некогаш пак да се врати во врвната. Главен организатор , како што знаеше Гути да одигра секоја десета утакмица у минатото, тоа пред се треба да се бара.
Рибери , Роналдо , самостојно ... не го решаваат проблемот.
Всушност да не знае некој кај беше Роналдо (Кристијано) , вчера вечер од 9 до 11?

I

IBIZA SOUND

Гостин
Whoo the fuck is Faaaaubeeeert?

Само да ве поздравам, пријателчиња... Веројатно поретко ќе се читаме тука наредниве 2-3 месеци, па онака, да не се заборавиме.

Со љубов,
вашиот Серпико.

eeee zakon si
pozdrav serpico

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ок,
Точно е дека Хуанде Рамос малце ја претера во неможноста да ги мотивира играчите после катастрофалниот пораз од Барселона, и дека покажа мала доза на несериозност.Иако тука мала улога има и неговото сознание дека на него не се смета во Реал за наредната сезона.
Но, исто така тој со овој скрпен (не од него) состав успеа колку-толку да ја брка силната Барселона од кога дојде. Ако не се лажам беше соборен и рекорд на гостински победи.
И сега , од кај дојде Пелегрини бе луѓе!?! Во што Пелегрини е подобарам од Хуанде?
Па ајде присетете се како играше Севиља со Хуанде? Какви успеси имаше со истата? Пелегрини е најдоброто нешто што ГОЛЕМИОТ Перез , успева да најде ? Разочаран сум.
Ако веќе Хуанде му маваш клоца , донеси го барем (незнам како!, ама нели не сум Перез) Бенитез? Мурињо? па и Анџелоти?
А они Хуанде го бркаат за Пелегрини да донесат? Смешно е. И веќе треба да се престане со практиката на "puppet managers" во Мадрид.
Ако веќе даваш доверба на човек , во неговиот приод кон играта и неговата стручност во глобала , ОСТАЈТЕ ГО ДА РАБОТИ.

Играчки , Реал треба да посвети вниманије на СРЕДИНАТА. Не е крив Хунтелар , кога нема кој да му сервира употреблива топка.
Значи , Алонсо од Ливерпул ако може пред се , и играч од калибарот на Диего(знам , знам дека потпиша за Јуве) , да не речам Кака , пошто некако последно време не е во форма , и некако ми се чини дека тешко некогаш пак да се врати во врвната. Главен организатор , како што знаеше Гути да одигра секоја десета утакмица у минатото, тоа пред се треба да се бара.
Рибери , Роналдо , самостојно ... не го решаваат проблемот.
Всушност да не знае некој кај беше Роналдо (Кристијано) , вчера вечер од 9 до 11?
Хуанде покажа голема несериозност, плус многу слабо со појаките екипи. Примивме 6 голови на Бернабе од Барселона, неможе да се замиже пред тоа. На крајот може и ќе имаше шанса да остане, да не ги изгубеше сите натпревари.
Е сега Пелегрини, е последниот избор на Перез, ми се допаѓа што има искуство во Шпанија, а и втор најуспешен тренер е од Јужна Америка, после Луксембурго. Солиден тим има направено во Виљареал, да се надеваме на негов успех.

Чаби Алонсо би бил организатор, ги има тие способности, за играчи како Диего веќе нема место, најчесто ги ставаат да играат крило, или втор напаѓач. За плејмејкер сега треба да се згазат од трчање, и да знаат нешто од нешто во дефанзива. Кака може да игра крило, Диего не.

Не е крив Роналдо за вчера, не му го довршиле вецето во куќата во Мадрид, нормално нема да мисли на утакмицата.

Лол

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Хуанде покажа голема несериозност, плус многу слабо со појаките екипи. Примивме 6 голови на Бернабе од Барселона, неможе да се замиже пред тоа. На крајот може и ќе имаше шанса да остане, да не ги изгубеше сите натпревари.
Е сега Пелегрини, е последниот избор на Перез, ми се допаѓа што има искуство во Шпанија, а и втор најуспешен тренер е од Јужна Америка, после Луксембурго. Солиден тим има направено во Виљареал, да се надеваме на негов успех.

Чаби Алонсо би бил организатор, ги има тие способности, за играчи како Диего веќе нема место, најчесто ги ставаат да играат крило, или втор напаѓач. За плејмејкер сега треба да се згазат од трчање, и да знаат нешто од нешто во дефанзива. Кака може да игра крило, Диего не.

Не е крив Роналдо за вчера, не му го довршиле вецето во куќата во Мадрид, нормално нема да мисли на утакмицата.

Лол

Види вака шефе.
Знам дека и ти , како и други вистински навивачи на Реал овдека на форумот знате како се и одсекогаш биле односите на релација шеф на стручен штаб-управа во Мадрид.
Значи , друга ќе беше песната ако на еден ден пред дербито со Барселона , на Хунадер му беше понуден договор , ако не друго бар на 2 години. Не викам дека ќе ја победевме Барселона. Да си бидеме реални , Барселона оваа сезона одигра врвно, така да само игра "ала Ливерпул или Челзи" , можеше да донесе успех тој ден. Но нели , Реал не се брани на домашен терен од никого , па бидна што бидна...

Друг муабет е тоа. За Хуанде да продолжам. Значи да дојдеше до тој продолжеток на договорот, верувај немаше Реал да биде она што беше после Барселона. А зарем не заслуши Хуанде продолжување? 18 натпревари без пораз? 17+1? А вака , човекот виде дека неговиот труд и успех дека остана неиспочитуван , и што очекуваше ти од него? Да кине живци? Го боли него за Реал , ако Реал не го боли за Рамос. Проста математика.

Слабата игра против големите екипи , и мене не ме остави рамнодушен. Но сепак луѓе, со каков тим бе играше дај бидете реални? Сакаш со Хајнце, ВДВ ,Гаго, Гути , Раул да ги тепаш Ливерпул и Барса? Нема шанси.
Па еве до лани со непогрешливиот Шустер , видовте до кај догурувавме во лига на шампиони. Со Руд , Диара , Робињо ... не заборавајте беше освјувања титулата тие години + уште некој.

Во Реал треба малце СТАБИЛНОСТ. Неможе ако една сезона нема успех , одма менувај менаџери , менувај се. Не иде тоа така.

Туку ај да се надевам дека грешам за Пелегрини, и дека ќе ме демантира.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А кој да му понуди договор кога немаме управа ? Требаше да проба да му се докаже на Перез, кој како што читав го имал во предвид Хуанде. Многу навивачи изгубија верба во него, имаше шанса, не ја искористи. Да продолжеше во ист ритам после поразот од Барса, ќе имаше повеќе шанса да остане, вака не. Кој памти дека имал одлична серија, кога на крајот ја усра. Шустер исто вака се понашаше, и доби клоца. Можеби е неправедно, ама тоа е.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Koj кур Пелегрини ? Пак нека напраат ко со Камачо ако не. Цело лето за три утакмици.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
А кој да му понуди договор кога немаме управа ? Требаше да проба да му се докаже на Перез, кој како што читав го имал во предвид Хуанде. Многу навивачи изгубија верба во него, имаше шанса, не ја искористи. Да продолжеше во ист ритам после поразот од Барса, ќе имаше повеќе шанса да остане, вака не. Кој памти дека имал одлична серија, кога на крајот ја усра. Шустер исто вака се понашаше, и доби клоца. Можеби е неправедно, ама тоа е.

Иван , има доста работи кои јас и ти не ги знаеме , а Рамос си ги знаел. Човекот потпиша за 6 месеци , ок е тоа. Но , нели со некаков успех , тие 6 месеци можеа да станат 4 години, ок и тоа. Работата беше , Хуанде требаше да освои бар една титула (ЛШ или Примера) за тоа да дојде. Многу јасно. Е сега колкт тоа беше возможно е оставено на нас субјективците да одлучиме.

Не е проблем што го менуваат сега , бидејќи и јас се согласувам до одреден степен , поради покажаната индолентност. Проблемот веќе неможеше да се исправи со моментално понудување на нов договор.Знам.
Интересно е, каков профил на стручњак бараат за негов наследник.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Како што пишав и предтоа, нов договор нема кој да му понуди, затоа што нели избори требаше да има. Болуда немаше овластување никаква работа да направи освен да го чеша во ложа. Хуанде требаше да чека до изборите, да продолжи со сериозна работа и сигурен сум дека ќе беше он тренер наместо Пелегрини.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.639
Поени од реакции
14.557
Некој се радуваат на титулите, ние се радуваме на новиот претсетадел. :vozbud:

Гарсија се откажа од претседателската кампања, Флорентино единствен кандидат
Едуардо Гарсија се откажа од претседателската трка во Реал Мадрид со што Флорентино Перез остана единствениот кандидат со официјална кандидатура

Во соопштение на својата официјална страна (www.eduardogarcia.es), Гарсија рече дека на почетокот од оваа недела се разделил со својот финансиер и нема доволно време за да обезбеди банкарска гаранција од 57,4 милиони евра потребна да се регистрира кандидатурата.

Едуардо Гарсија беше последниот кандидат што реши да се повлече и сега единствено Флорентино Перез официјално е претседателски кандидат.

Датумот за избори беше одреден на 14 јуни но доколку ниту еден кандидат не му се спротивстави на Перез до недела тој веќе во понеделник ќе биде прогласен за претседател на Кралскиот Клуб.

Трите кандидати кои најавија дека ќе му се спротистават на Перез веќе се повлекоа од претседателската трка.
Нека му е честито на Перез, и нека му е со среќа претседателството во клубот, со надеж за поголеми успеси. :smir:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Лол

Па се палите на слики не на реалноста :(

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не употребувај поими кои не ги знаеш.

Tи знаеш?веруваш дека Кака ќе дојде во Реал или по сликиве оцени дека ќе дојде..?

Сега за сега на слики, летото ќе се палиме и на реалноста. :smir:
Некој ќе се пали некој,ќе брка цело лето и на крај пак ништо..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Tи знаеш?веруваш дека Кака ќе дојде во Реал или по сликиве оцени дека ќе дојде..?
Ја разбирам тагата што Кака нема да игра веќе во Милан. Со вас сум.
Да сум јас таму, ќе ви дадам Хајнце да го земете. Пис

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom