Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ivan de ako saks prevedi na brzinka :)
glavnoto samo
razbrav nesto nesto ne... taka da pomagaj ko boga te molim :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во вторник, на 2 Јуни, ќе биде презентиран Пелегрини како нов тренер на Реал. Во Четвтрток, 4 Јуни, ќе биде презентиран Кака, како нов играч на Реал :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe cekam celo vreme nesto vesti za kaka...
uste preku denot procitav deka milan go smenile mislenjeto za kaka i ke prodadat za 65 mil.evra... a za vreme na finaleto nesto se spomna nov igrac na real za 65 mil.evra pa cekam dali ova e vistina da go potvrdat... no nema nikade...
da ne bide kako crespo so trebase da dojde vo fiorentina se dogovoreno pa na kraj nisto... taka da oficijalno cekam da bide :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
abe cekam celo vreme nesto vesti za kaka...
uste preku denot procitav deka milan go smenile mislenjeto za kaka i ke prodadat za 65 mil.evra... a za vreme na finaleto nesto se spomna nov igrac na real za 65 mil.evra pa cekam dali ova e vistina da go potvrdat... no nema nikade...
da ne bide kako crespo so trebase da dojde vo fiorentina se dogovoreno pa na kraj nisto... taka da oficijalno cekam da bide :smir:
Кадена сер не се марка или ас, тоа што го објауваат е точно. Бар досега беше така.

А што е тоа над Роналдо и Меси? Каква корупција на Калдерон?
Требаше да има раид, или имало во канцелариите за да се види неправилноста на Калдерон дур беше претседател.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Кадена сер не се марка или ас, тоа што го објауваат е точно. Бар досега беше така.
aj das e nadevame deka ova e tocno... Ne deka me stavija vo dvoumica ovoj komentatorot na mtv zatoa so kaza deka kaka e nov igrac na real... A do sega samo na ovoj sajt sto go kaza objavija...
e ako e gotovo so kaka uste ribery i villa e posle ke mislime na odbranata :)
samo da ne dogja ronaldo :nesum:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
aj das e nadevame deka ova e tocno... Ne deka me stavija vo dvoumica ovoj komentatorot na mtv zatoa so kaza deka kaka e nov igrac na real... A do sega samo na ovoj sajt sto go kaza objavija...
e ako e gotovo so kaka uste ribery i villa e posle ke mislime na odbranata :)
samo da ne dogja ronaldo :nesum:
Пред една недела на 5-6 шпански сајтови беше објавено дека Кака е првиот играч на Флорентино.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Хмм Кака а? Во системот на Пелегрини, 4-4-2 ако не се лажам, којзнае како ќе функционира ова. Не сум баш возбуден, ама тоа е нормално после ваква лоша сезона, ништо не ми изгледа добро :)
Ако претпоставиме дека ова е завршена работа, се надевам нема да застанат тука, Чаби Алонсо на пример, би сакал да е следна мета на Перез, е тоа веќе би било нешто, во 4-3-1-2 систем со средина Лас-Чаби-Снајдер(Рибери???)-Кака, е тоа веќе би било :vozbud:

Пелегрини пак, исти профил на тренер како Шустер е, го носиме од релативно помал клуб, игра напаѓачки, допадлив фудбал, има успех во Европа, нема претходно искуство со голем клуб... :jaj:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Шустер беше ѕвер, само што идиотите Калдерон и Мијатович заебаа све.

За формацијата, Кака може да игра нешто како лево крило, како што играше Зидан на времето. Ротирање со Робен и со Рибери, а може и со Роналдо.

Чаби уште на времето го сакаше Перез, така да се надевам повторно ја има љубовта кон него. Ливерпул не би требало да прават некои посериозни проблеми. Последно што читав е дека Рафа го сака Негредо, ама Валдано повеќе сака тој да остане отколку на пример Хунтелар.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Шустер беше ѕвер, само што идиотите Калдерон и Мијатович заебаа све.
Fair enough. Кога нема да ти донесат ни еден играч од тие шо ги сакаш, јасно е каква сезона би можел да имаш.

За формацијата, Кака може да игра нешто како лево крило, како што играше Зидан на времето. Ротирање со Робен и со Рибери, а може и со Роналдо.
Може. Така нешто и игра Пелегрини, со Пирес и Казорла по страните, Робен и Кака се сигурно надградба над нив двајца.

Чаби уште на времето го сакаше Перез, така да се надевам повторно ја има љубовта кон него. Ливерпул не би требало да прават некои посериозни проблеми. Последно што читав е дека Рафа го сака Негредо, ама Валдано повеќе сака тој да остане отколку на пример Хунтелар.
Негредо би се согласил да го дадат едино како ‘жртва’ за Чаби, мислам дека вреди, во споротивно би почекал да видиме каков среден ред ќе имаме и дали истиот ќе биде продуктивен за напаѓач од видот на Клас, ако веќе ја добиеме таа креативност во средина која ќе прави по неколку гол шанси на натпревар за напаѓачите, би го задржал Клас во секој момент. Иако како што стојат сега работите, радо би го гледал Негредо на негово место.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Glad we agree :)

Него, Манчестер ќе се откаже од Роналдо само ако ние се откажеме од Фобер :nenene:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Е за тоа ќе се позапрашаме :nenene:

FAUBERT ALWAYS MY HERO STAY!!! :vozbud:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
За Негредо очигледно а и подобро за него би било во Ливерпул со трампа за Алонсо оти како што се најавува и за Виља тешко дека Негредо така би добивал шанса покрај капитенот што нема осет да отсапе место и да почнува од клупа, во секој случај ќе биде добро за разлика од сега :vozbud:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ako dojde slucajno i ribery... i ako e tocno za kaka ke mora mnogu da se menuva formcijata... i spored mene se dodeka raul ne sedne na klupa nikogas nema da moze da ja igrame onaa najdobra formacija spored mene 4-2-1-2-1 so lass i sneider destruktivci kaka pred niv krila robben i ribery i napad klas... i vo samo ovaa situacija ke gi iskoritime site kvaliteti na igracite!!!! vo nikoj drug slucaj...... inaku dzabe ke ni se investiciite poso nikoj nema da igra na svoja pozicija...
i spored ova mislam deka legendata raul e visok veke......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom