Г
Грејвдигер
Гостин
:pop:
Да извлечеме нерешено среќен ќе сум...
Да извлечеме нерешено среќен ќе сум...
Vo koj film si be ti! "da slavime" svesen li si so pisuvas,moli se doma da ne ni zakcat uste 3 gola....mnogu mrazam koga ne ste realni,ubavo gledate so se slucuva na terenot i pak ne priznavate,pa napisi so se sramuvas,ne ne biva za kur i gotovo! sto sme se otpustile koga ne ja fativme topkata,Gago abe mu drema kurot nega za Real,topkata ja gubi Messi izleguva vo gol sansa toj go gleda negoviot igrac"kako da saka da mu kaze,ej so ne se otkries be" si napisal Drente drvo,spored mene Drente e zverka za Hajnce,da igra lev bek bi igral mnogu podobro od nego...neka go vnese VDV sega pa moze da ja podobrime igrata barem na malce.Ај бе гитла...
Многу брзо се опуштивме по водството брзо примивме погодок и после уште два...се надевам во второто пол. на подобра игра и ако можеме на крајот да славиме или нерешено...
Напишав ако можеме да славиме на крајот..одбраната ни е катастрофа . . . тоа Дренте е дрво го напишав ко играмве со Барселона првиот дел од сезоната...Vo koj film si be ti! "da slavime" svesen li si so pisuvas,moli se doma da ne ni zakcat uste 3 gola....mnogu mrazam koga ne ste realni,ubavo gledate so se slucuva na terenot i pak ne priznavate,pa napisi so se sramuvas,ne ne biva za kur i gotovo! sto sme se otpustile koga ne ja fativme topkata,Gago abe mu drema kurot nega za Real,topkata ja gubi Messi izleguva vo gol sansa toj go gleda negoviot igrac"kako da saka da mu kaze,ej so ne se otkries be" si napisal Drente drvo,spored mene Drente e zverka za Hajnce,da igra lev bek bi igral mnogu podobro od nego...neka go vnese VDV sega pa moze da ja podobrime igrata barem na malce.
А арно ти беше кога Реал Мадрид газеше се пред себе во Примера, кога ни Барса ни никој не им беа рамни. Доста ми беше што им се доближивме на многу малку на Барса, се гледа дека имаат многу подобра игра од нас.Vo koj film si be ti! "da slavime" svesen li si so pisuvas,moli se doma da ne ni zakcat uste 3 gola....mnogu mrazam koga ne ste realni,ubavo gledate so se slucuva na terenot i pak ne priznavate,pa napisi so se sramuvas,ne ne biva za kur i gotovo! sto sme se otpustile koga ne ja fativme topkata,Gago abe mu drema kurot nega za Real,topkata ja gubi Messi izleguva vo gol sansa toj go gleda negoviot igrac"kako da saka da mu kaze,ej so ne se otkries be" si napisal Drente drvo,spored mene Drente e zverka za Hajnce,da igra lev bek bi igral mnogu podobro od nego...neka go vnese VDV sega pa moze da ja podobrime igrata barem na malce.