Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Грејвдигер

Гостин
:pop:
Да извлечеме нерешено среќен ќе сум...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Имам информации дека Капело се јавил на полувреме. Тоа знаете што значи.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Ај бе гитла...
Многу брзо се опуштивме по водството брзо примивме погодок и после уште два...се надевам во второто пол. на подобра игра и ако можеме на крајот да славиме или нерешено...
Vo koj film si be ti! "da slavime" svesen li si so pisuvas,moli se doma da ne ni zakcat uste 3 gola....mnogu mrazam koga ne ste realni,ubavo gledate so se slucuva na terenot i pak ne priznavate,pa napisi so se sramuvas,ne ne biva za kur i gotovo! sto sme se otpustile koga ne ja fativme topkata,Gago abe mu drema kurot nega za Real,topkata ja gubi Messi izleguva vo gol sansa toj go gleda negoviot igrac"kako da saka da mu kaze,ej so ne se otkries be" si napisal Drente drvo,spored mene Drente e zverka za Hajnce,da igra lev bek bi igral mnogu podobro od nego...neka go vnese VDV sega pa moze da ja podobrime igrata barem na malce.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Vo koj film si be ti! "da slavime" svesen li si so pisuvas,moli se doma da ne ni zakcat uste 3 gola....mnogu mrazam koga ne ste realni,ubavo gledate so se slucuva na terenot i pak ne priznavate,pa napisi so se sramuvas,ne ne biva za kur i gotovo! sto sme se otpustile koga ne ja fativme topkata,Gago abe mu drema kurot nega za Real,topkata ja gubi Messi izleguva vo gol sansa toj go gleda negoviot igrac"kako da saka da mu kaze,ej so ne se otkries be" si napisal Drente drvo,spored mene Drente e zverka za Hajnce,da igra lev bek bi igral mnogu podobro od nego...neka go vnese VDV sega pa moze da ja podobrime igrata barem na malce.
Напишав ако можеме да славиме на крајот..одбраната ни е катастрофа . . . тоа Дренте е дрво го напишав ко играмве со Барселона првиот дел од сезоната...
2:3 ајде можи ке заиграме сега како што треба...

Г

Грејвдигер

Гостин
2:3 ајде се надевам на уште минимум еден гол во противничката мрежа...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
А арно ти беше кога Реал Мадрид газеше се пред себе во Примера, кога ни Барса ни никој не им беа рамни. Доста ми беше што им се доближивме на многу малку на Барса, се гледа дека имаат многу подобра игра од нас.

Ако си прав фан, треба да бидеш и во добро и во лошо со нив.

РЕАЛ МАДРИД ДО ГРОБ !

2 : 3 :vozbud:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
2:4 kurot na magareto posle ce tepame...anri sol ni ja napravi odbranata,hajnce i kanavaro neka si odat...neka go igra drente lev bek ovoj 10 god nema igrano utakmica...sreden red lasana diara pola saat mislese kade da ja podade topkata xavi mu ja zema i op-gol. kade e odbranata?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Шупаци невидени се значи.Нека си стават прстот на глава и нека поразмислат што прават а после тој прст у гз да си го стаат.Ги ебаваат сред Мадрид.Кретени глупи.Касиљас да не беше 10 гола ко ништо ќе рпимевме.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
кој курац и е на добранава бе :nerv: шупаци срам е за Реал со вакви играчи-гледачи
Иван и шо значи тоа шо се јавил Капело?:kesa:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
leleeeeeeee.................au 5 gola u madrid ej...lugeto pocnaa da si odat od stadion

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Наместо да се бранат за да не примаат повеќе голови, они гледаат да дават голови за да ја намалат разликата. :tapp: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom