Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
То браќа Реалци.Атлетико не спаси доста,2-3 губеше.Пенал Форлан и Агуеро последна минута.Агуеро многу ми се допаѓа како играч,сличен на Аршавин.Сега 4 бода лесно се стигнуваат.Да не заборавиме дека имаме меѓусебен дуел на Бернабеу.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
хахахахаха не сваќаат.. дечкото си рачуна победа на реал над барса у ел класико .. и затоа еден :) ... :vozbud:НАПРЕЕЕЕД РЕАААААААААААЛ :)
Сфаќаме, само ако чекаме да дое Класико, како тргнала работата први ќе бидеме :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
gledam mnogu ste srekni pa i kako ne bi bile od visoki 12 namalivte na 4,samo i ja lani bev sreken koga barsa ja namali prednosta na real od 9 10 poeni na 3 4 taka nesto bese i koga pak real ripna napred
taka nekako ke bide i sega real se 10 natprevari bez poraz mislam pa neka ne bidat ute 2 3 pa i 4 natprevari bez poraz no posle sekako deka eden poraz ke ima samo ke vidime od koj
a na barsa krizata veke ke pomine oti veke 3 natprevari se bez pobeda

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сфаќаме, само ако чекаме да дое Класико, како тргнала работата први ќе бидеме :)
хахаха.. да да грешка :) ... иначе стварно несмееме да се радуваме.. зашто рачунајте еден кикс на реал што све може да направи ? ... треба и ние малце да се освестиме... мораат сериозно да сватат нашиве до крај.. зашто неможат победите сами да доаѓаат .. мораат да играат максимално дисциплирано ... и цврсто.. со големи мотиви... :) и ете ти титула :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
AТЛЕТИКО Алеалееее:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Секоја титула е добра а со поразот на Барса ни се вратија надежите.Ама онаа во ЛШ, во душава ми гори да го видам Реал како ќе се радува ако не годинава ,в година финалето се игра на негов терен.:helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Биќе веселоооо ....ајде педери каталонски пушете малку и вадете поука и наредните 10 натпревари:pipi::pipi:

Г

Грејвдигер

Гостин
gledam mnogu ste srekni pa i kako ne bi bile od visoki 12 namalivte na 4,samo i ja lani bev sreken koga barsa ja namali prednosta na real od 9 10 poeni na 3 4 taka nesto bese i koga pak real ripna napred
taka nekako ke bide i sega real se 10 natprevari bez poraz mislam pa neka ne bidat ute 2 3 pa i 4 natprevari bez poraz no posle sekako deka eden poraz ke ima samo ke vidime od koj
a na barsa krizata veke ke pomine oti veke 3 natprevari se bez pobeda
Ова не е Барса да стигне до -4 и после тоа да тапка у место. Се повтара истото како од пред 3 години, само што сеа многу порано се дешава тоа и ќе може реал да направат разлика после :) А ти надевај се дека барСЕЛОна ќе се подобри ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе и да не земеме Примера, не ми е важно. Само сакам да им одржиме една лекција на Ливерпул, и да им ги затнеме муцките на сите, а можеме да го направиме тоа. Само максимално мотивирани да влезат на Енфилд, и да го остават срцето на терен. Не е недостижна предноста, само 1 гол ни треба.

Мене на Меси највеќе ми се свиѓаше фацата на крај, кога излагаше од терен. Гомната му беа смрзнати, идеше како усран :pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ова не е Барса да стигне до -4 и после тоа да тапка у место. Се повтара истото како од пред 3 години, само што сеа многу порано се дешава тоа и ќе може реал да направат разлика после :) А ти надевај се дека барСЕЛОна ќе се подобри ...
Он може да си прави екскурзија на мозокот....топењето на предноста им дава мотив на играчите на реал да играат се повеќе и да победуваат...да беа задоволени со второ место ќе се откажеа многу одамна исто како селото лани.Така да нема откажување додека има надеж...:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе и да не земеме Примера, не ми е важно. Само сакам да им одржиме една лекција на Ливерпул, и да им ги затнеме муцките на сите, а можеме да го направиме тоа. Само максимално мотивирани да влезат на Енфилд, и да го остават срцето на терен. Не е недостижна предноста, само 1 гол ни треба.

Мене на Меси највеќе ми се свиѓаше фацата на крај, кога излагаше од терен. Гомната му беа смрзнати, идеше како усран :pos2:
Потполно се согласувам со тебе,ми ги читаш мислите.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Хахаха....треба ли ова да биде нешто ново...никогаш нема да му ја заборавам фацата кога примија гол од Еспањол пред две сезони...ми се чини дека целиот гомно се стори хахахахах:vozbud::vozbud:

П.С ги риташе рекламите....патетично:kesa:

A

Alexander Nevsky

Гостин
лелел каков чеф ми направија овие од атлетико браво кун машина си ајде сега останува на вас на бернабе да ги уништите и ваша е титулата :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom