Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ух ух ух мераци по две победи за викенд....I can live with that :vozbud:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Е заради ова треба да се гледа фудбал браво за РЕАЛ и за борбеноста алал да ви е заради ова го сакам фудбалот честитки за вас иако некако симпатиите во шпанија ми се за Валесија (и знаеме како е ситуацијата:) ) сега многу сакам вие да освоите титула!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Е заради ова треба да се гледа фудбал браво за РЕАЛ и за борбеноста алал да ви е заради ова го сакам фудбалот честитки за вас иако некако симпатиите во шпанија ми се за Валесија (и знаеме како е ситуацијата:) ) сега многу сакам вие да освоите титула!
Фале Димче од се срце ви посакувам и вие да успеете во намерата за Скудетото...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајде готови се Барса,дома ќе ги тепате и само за 1 ќе ви бегат:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)
Glory hunters :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А тие ли ги сметаш за навивачи на Барса?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хммм....рано е за сончогледи или така ми се чини...или се тоа беше МанУтд манија(сега сите се за нив зашто освоија неколку титули ово оно а веднаш ќе бидат за оној што ќе ја освои лигата на шампионите како што беше и неколку години наназад со Милан,селото итд итд):smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
И да се случи да не освојат сезонава, сезонава покажавме дека не сме само ,,кралски богаташки клуб,, туку дека играме со срце и никогаш не се предаваме

G

Gray Foxx

Гостин
Нејќам да се мешам, ама зошто толку летате и се радувате кога Реал намали на 4 бода мајќе му. :)
Некој што ке чита ке си помисли титула сте освоиле.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нејќам да се мешам, ама зошто толку летате и се радувате кога Реал намали на 4 бода мајќе му. :)
Некој што ке чита ке си помисли титула сте освоиле.
Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Се чекаше да пише овој...кој те праша тебе бе како сакаат така ќе пишуваат

На Бернабе паѓаат овие

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.
Нешто слично како да гледав финале на лига на шампиони...али јбг тоа е Инглиш сокер:uvo:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се чекаше да пише овој...кој те праша тебе бе како сакаат така ќе пишуваат

На Бернабе паѓаат овие
Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.

хахахаха си ги научил на памет кој каков експерт е:pos2:

Ќути нема бегање од тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom