Фале Димче од се срце ви посакувам и вие да успеете во намерата за Скудетото...Е заради ова треба да се гледа фудбал браво за РЕАЛ и за борбеноста алал да ви е заради ова го сакам фудбалот честитки за вас иако некако симпатиите во шпанија ми се за Валесија (и знаеме како е ситуацијата ) сега многу сакам вие да освоите титула!
Glory huntersСамо едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала?
А тие ли ги сметаш за навивачи на Барса?Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала?
Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.Нејќам да се мешам, ама зошто толку летате и се радувате кога Реал намали на 4 бода мајќе му.
Некој што ке чита ке си помисли титула сте освоиле.
Нешто слично како да гледав финале на лига на шампиони...али јбг тоа е Инглиш сокер:uvo:Наше право. Ти иди радувај се дека сте освоиле куп.
Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.Се чекаше да пише овој...кој те праша тебе бе како сакаат така ќе пишуваат
На Бернабе паѓаат овие
Па ексепртот ако не пише кој ќе пише. Се чека и другиот експерт сега Чомбе, да даде анализа за ова и да ни каже кој играчи не треба да играат во Реал.