Вчера немав време, оставив само краток коментар. Па ај денеска да ги пофалим
Касиљас - Немаше многу работа, направи една грешка ама добро, му се случува и на најдобриот голман
Рамос - Вчера ме потсети на најдобрите негови денови во Реал, незнам Марк Гонзалез дали барем еднаш пројде покрај Рамос? Или пак Емана неколку пати?
Пепе - Нема што да се каже, игра во континуитет...одлични утакмици и цврст како секогаш, супер! Малку се лизна кога Оливеира даде гол ама нема врска. Чисто сумњам ако не се лизнеше дека така лесно ќе дадеше гол Оливеира.
Кана - Одличен! Го изигра само првото полувреме, и влегува и тој во форма.
Хајнце - Се повеќе ме изненадува. Дали е тој истиот Хајнце кој пред 2 месеци сите го бркавме од Реал? Тој истиот што незнаеше топка да додаде, и што му го вртеа паметот? Мислам дека е друг Хајнце
Гаго - Стандард, одлично си ја врши работата, секоја чест.
Лас - Се што ќе кажем ќе биде премалку!
Марсело - ЅВЕР! Покажува дека заслужува прв тим!
Игуаин - Едноставно нели, прерасна во голем играч. Секоја чест!
Хунтелар - Проработе машината за голови, најдоброто допрва следи од него.
Раул - Колку год. има “дечково“ бе?
Како 20 год. ми седи да има, трча одбрана напад...па уште какви голови
Снајдер - Многу пасивен ми делува, се труди ама некако како да не сака да го мрдне гзот, се надевам дека нема вака да игра и против Ливерпул.
Гути - Докажува зошто е многу значаен за тимот. Какви асистенции...каков Бекам бе, може вода да му носи.
Робен - Вчера отсутен. Кога го видов на полувреме, реков ах им даваме уште 3-4 сигурно, ама ништо од тоа. Имаше убави шанси ама неможеше да га контролира некако топката, се надевам против Ливерпул дека ќе игра како претходните утакмици што ги играше.
Хуанде Рамос - Голем тактичар, ваков тренер ни требаше, што знае да направи тим кој ќе игра добро не само од 11 души, туку од сите фудбалери што му се на располагање. Штом дојде време Хајнце да изведува слободни удари, можеме да замислиме на што се ги подготвува Рамос на тренинзите...Респект!
Се на се, супер! Само да не изгориме од пустата желба...тоа ме плаши.