Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Одличноо!! Доаѓааат нашите 5 минути! Во топ форма сме дај боже само да продолжиме така 9 победи по ред :vozbud::vozbud: сега сељаците да кикснат против Атлетико во гости и толку им е :).
Edit: На Рамос голот е закон!!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Само се плашам да не се случе истото од пред 3-4 год ка отпаднаа реал од арсенал. Иста беше ситуацијата. Реал беа во многу добра форма, во премиера и во купот, кога ги победија на зарагоса со 5-0 (за еден гол одпаднаа) и кога сите си помислија дека единствена шанса е лигата на шампионите, бидејки во премиера многу бегаше барса, во времето на роналдињо. Коеф за реал се сеќавам против арсенал беше 1.7 сите ја пишаа СИНГАЛ за големи пари ама на крајот сите знаеме што се случи.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Само се плашам да не се случе истото од пред 3-4 год ка отпаднаа реал од арсенал. Иста беше ситуацијата. Реал беа во многу добра форма, во премиера и во купот, кога ги победија на зарагоса со 5-0 (за еден гол одпаднаа) и кога сите си помислија дека единствена шанса е лигата на шампионите, бидејки во премиера многу бегаше барса, во времето на роналдињо. Коеф за реал се сеќавам против арсенал беше 1.7 сите ја пишаа СИНГАЛ за големи пари ама на крајот сите знаеме што се случи.
Aма недела претходно изгубивме 6-1 :)
Не може да се спореди таа форма со сегашната, далеку подобри сме сега, и не е само на овој натпревар, веќе 9-та победа во континуитет, последните неколку беа со стил :)

Дрш‘ те се Скаузери :pehar:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Честито момци ме плашите даа...Ќе биде тесно во Среда.Ќе има оја.Покажавте дека во фудбалот крај е кога ќе се свирне крај.До пред две недели сите глава тураа на Барса а сега ни малиот прст не би го туриле.Позз и се гледаме во Среда

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Аууу браво, 6:1 ги утепавте... Кај баш сеа најдовте у форма да влезете.. :nesvest: РАУЛ ЗВЕР!! Какви два гола, феноменално... Се гледаме во среда. Позз

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Вчера немав време, оставив само краток коментар. Па ај денеска да ги пофалим :)

Касиљас - Немаше многу работа, направи една грешка ама добро, му се случува и на најдобриот голман :)
Рамос - Вчера ме потсети на најдобрите негови денови во Реал, незнам Марк Гонзалез дали барем еднаш пројде покрај Рамос? Или пак Емана неколку пати?
Пепе - Нема што да се каже, игра во континуитет...одлични утакмици и цврст како секогаш, супер! Малку се лизна кога Оливеира даде гол ама нема врска. Чисто сумњам ако не се лизнеше дека така лесно ќе дадеше гол Оливеира.
Кана - Одличен! Го изигра само првото полувреме, и влегува и тој во форма.
Хајнце - Се повеќе ме изненадува. Дали е тој истиот Хајнце кој пред 2 месеци сите го бркавме од Реал? Тој истиот што незнаеше топка да додаде, и што му го вртеа паметот? Мислам дека е друг Хајнце :)
Гаго - Стандард, одлично си ја врши работата, секоја чест.
Лас - Се што ќе кажем ќе биде премалку!
Марсело - ЅВЕР! Покажува дека заслужува прв тим!
Игуаин - Едноставно нели, прерасна во голем играч. Секоја чест!
Хунтелар - Проработе машината за голови, најдоброто допрва следи од него.
Раул - Колку год. има “дечково“ бе? :) Како 20 год. ми седи да има, трча одбрана напад...па уште какви голови :toe:

Снајдер - Многу пасивен ми делува, се труди ама некако како да не сака да го мрдне гзот, се надевам дека нема вака да игра и против Ливерпул.
Гути - Докажува зошто е многу значаен за тимот. Какви асистенции...каков Бекам бе, може вода да му носи.
Робен - Вчера отсутен. Кога го видов на полувреме, реков ах им даваме уште 3-4 сигурно, ама ништо од тоа. Имаше убави шанси ама неможеше да га контролира некако топката, се надевам против Ливерпул дека ќе игра како претходните утакмици што ги играше.

Хуанде Рамос - Голем тактичар, ваков тренер ни требаше, што знае да направи тим кој ќе игра добро не само од 11 души, туку од сите фудбалери што му се на располагање. Штом дојде време Хајнце да изведува слободни удари, можеме да замислиме на што се ги подготвува Рамос на тренинзите...Респект!

Се на се, супер! Само да не изгориме од пустата желба...тоа ме плаши.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И после сме биле зависи од Робенчо. Хм...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И после сме биле зависи од Робенчо. Хм...

Е да, и тоа сакав да кажем, ама забраев :) Нека дојдат истите на темава што мрсеа дека сме зависни од Робен, и дека без него не сме можеле гол да дадеме. Две утакмици без Робен, 10 гола. Треба уште нешто да се каже?

I

IBIZA SOUND

Гостин
smirete se,real svarno izigra strasen natprevar a barsa svarno najslabiot natprevar mozebi ovaa godina
no razlikata ako bese pregolema sega e golema i taka da cekajte da se namale na 2-3 boda pa posle malku nasmeete se
se do togas barsa e barsa

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не знам дал сте забелжале секогаш коа ќе победиме со голема разлика после имае посен период. Проверете ги резултатите после Хихон во првото полугодие.

Ама ај ваљда нема да биде така. Целата концентрација е насочена кон среда, потребни ни се два три разлика.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе тогаш, ако не беа толку лоши Хихон незнам дали ќе им дадевме 7. Во тој период кој ќе стигнеше им даваше по 4-5 гола, така да не беше тоа којзнае каков резултат...Ужас беа во тој период, а ние не бевме којзнае што. Додека сега, Реал научи да игра и со резервните играчи, Рамос ги подготвил одлично.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Ајде прво честитки за победата. 6 погодоци не се малце за 45 минути:)
Интересно ќе биде ако се повтори сезоната од пред 2 години, кога вака бевте зад Барса и на крај ја освоивте круната.
еве што рекол Хуанде Рамос
Хуанде Рамос: Не реков дека сезоната е готова

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Страшен деген е овој коментаторот...Кога се спомнало дека Снајдер сака да го напушти Реал?И зошто би бил незадоволен?Плус,виде дека веке три замени се извршени а вика дали Хајнце ке го заврши натпреварот:tapp:
Копук еден!!!
Кога сме веке кај Хајнце,шо му е ебаго?

п.с. 0-1!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

п.п.с 0-2!!!!!!!!!!!!
па најверојатно од Македонск спорт прочитал само не знам тие кој ги наоѓаат оние информации

smirete se,real svarno izigra strasen natprevar a barsa svarno najslabiot natprevar mozebi ovaa godina
no razlikata ako bese pregolema sega e golema i taka da cekajte da se namale na 2-3 boda pa posle malku nasmeete se
se do togas barsa e barsa
шшшшшш... ќути и пуши :pos2::pos2::pos2::pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Не знам дал сте забелжале секогаш коа ќе победиме со голема разлика после имае посен период. Проверете ги резултатите после Хихон во првото полугодие.

Ама ај ваљда нема да биде така. Целата концентрација е насочена кон среда, потребни ни се два три разлика.
Може да е така,зошто самата убедлива победа може да ги расположи и опушти играчите но во овој случај не верувам бидејќи имате многу победи по ред..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom