Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
Одлична игра браво само да не направат на лето да го отпуштат Рамос ке биде штета премногу добар тактичар е свака му част...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
хахахаха.. мора мора да се топи:P а стварно ако го отпуштат рамос на крај на сезона... незнам... а знаев.. со шпански тим ко севиља .. видовте што напраи ? а у англија со тотенхем не му идеше.. и коа дое у реал.. одма се сетив викам.. ааа на овој шпански тимови му идат.. мора овој да не среди... и на крај и ништо да не освоиме.. ке се молам да го задржиме :toe::smir:

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Честитки за разорнувачката победа, се најдобро и во престојниот дуел против Ливерпул и исто така очекувам да ја стасате и Барселона во Шпанското првенство. Поздрав.:smir:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
ЧЕстита да ни е победата, и на еспањол исто:helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Шо убаво така реал кога победуват со 6-1 а барса губат дома од последно место хахах :vozbud:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
леле денеска фудбалски "среќен" ден ако тргнеме на страна изгорените пари на кладилница:nesum: барСЕЛОна го пушеше дома од градскиот ривал :kesa:ние 6-1 најдобро прво полувреме на Реал од кога памтам јас:vozbud: честитки и да продолжиме вака и во ЛШ а и во премиера колку е разликата сеа/?

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Сега ко го видов резултатов се прерадував јас мислев дека ке биди тешко со Бетис ама ги згазивме многу ми се напраи кеф . . . :vozbud::vozbud::vozbud: Честитки за победата 9 победа по ред и само 2 примени гола. . . О Д Л И Ч Н О ! ! ! :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom