Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само се плашам да не се случе истото од пред 3-4 год ка отпаднаа реал од арсенал. Иста беше ситуацијата. Реал беа во многу добра форма, во премиера и во купот, кога ги победија на зарагоса со 5-0 (за еден гол одпаднаа) и кога сите си помислија дека единствена шанса е лигата на шампионите, бидејки во премиера многу бегаше барса, во времето на роналдињо. Коеф за реал се сеќавам против арсенал беше 1.7 сите ја пишаа СИНГАЛ за големи пари ама на крајот сите знаеме што се случи.
И после сме биле зависи од Робенчо. Хм...
па најверојатно од Македонск спорт прочитал само не знам тие кој ги наоѓаат оние информацииСтрашен деген е овој коментаторот...Кога се спомнало дека Снајдер сака да го напушти Реал?И зошто би бил незадоволен?Плус,виде дека веке три замени се извршени а вика дали Хајнце ке го заврши натпреварот
Копук еден!!!
Кога сме веке кај Хајнце,шо му е ебаго?
п.с. 0-1!!!!!!!!!
п.п.с 0-2!!!!!!!!!!!!
шшшшшш... ќути и пуши :pos2::pos2::pos2::pos2:smirete se,real svarno izigra strasen natprevar a barsa svarno najslabiot natprevar mozebi ovaa godina
no razlikata ako bese pregolema sega e golema i taka da cekajte da se namale na 2-3 boda pa posle malku nasmeete se
se do togas barsa e barsa
Не знам дал сте забелжале секогаш коа ќе победиме со голема разлика после имае посен период. Проверете ги резултатите после Хихон во првото полугодие.
Ама ај ваљда нема да биде така. Целата концентрација е насочена кон среда, потребни ни се два три разлика.