Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
i so ako e sin na zidan dali gi ima tie kvaliteti kako zidan
Колку и да биде добар или лош,сепак тој е зидан а не тоа 6 годишно дете...тоа шест годишно дете треба да се труди да изгради свое име и авторитет а не да биде споредуван со најголемиот фудбалски виртуоз кој некогаш газел на нашата планета,а посебно не на 6 години кога уште се помочува што се вели...

Дај боже да го земеме и да се развие во добар фудбалер,но да се споредува со Зидан...НЕ!

бдв,Диара ке се врати ли до крајот на оваа сезона или дури наредната?

Ми недостига да гледам како го ора теренот:nesum:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
За жал не се враќа оваа сезона М. Диара, али и Диара 2 не е така лош :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Раул си вика, ај запотени ми се почешај ми ги малку, ако не те бидува за ништо друго барем чешај муда :pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Као Капело да е тренер :)

Добро, не би било многу различно од сега, зошто и Гаго и Лас се подефанзивно ориентирани, само што Гаго е далеку покреативен од Мамаду, затоа не би можело да играат Диара и Диара :):) Ама кога би играле двајцата заедно, незнам кој би можел да пројде на средина :):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Aаа да бе и Гаго и Хави Гарсија....и сите резултати 0-0 за завршуваат :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сега логично би било да ја видиме истата постава што играше со Спортинг, не верувам да ризикува Хуанде со Робен и Снајд.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Добро, не би било многу различно од сега, зошто и Гаго и Лас се подефанзивно ориентирани, само што Гаго е далеку покреативен од Мамаду, затоа не би можело да играат Диара и Диара :):) Ама кога би играле двајцата заедно, незнам кој би можел да пројде на средина :):)

Јас мислам дека Мамаду е по креативен од Гаго барем тоа го покажа во стартот на сезоната се до неговата повреда. Игра во стил на класичен везњак со прецизни додавања а и по некој дриблинг, кој за разлика кај Гаго е друга ситуација тој игра повеке на кратки пасеви а и се уфрлува во нападиде, додека Диара останува поназад. А ако би играле Ласс и Мамаду би било супер и мислам дека би имале еден од појаките средишни линии.

Сега логично би било да ја видиме истата постава што играше со Спортинг, не верувам да ризикува Хуанде со Робен и Снајд.

За Снајдер е можно да не игра, ама мислам дека ке игра Робен затоа што се работи за Бетис кој имаат квалитетен состав и би пружеле отпор на Реал со сабота.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас мислам дека Мамаду е по креативен од Гаго барем тоа го покажа во стартот на сезоната се до неговата повреда. Игра во стил на класичен везњак со прецизни додавања а и по некој дриблинг, кој за разлика кај Гаго е друга ситуација тој игра повеке на кратки пасеви а и се уфрлува во нападиде, додека Диара останува поназад. А ако би играле Ласс и Мамаду би било супер и мислам дека би имале еден од појаките средишни линии.
Диара нема допирна точка со креативност, Гаго на другата страна, знае да задржи топка, да размисли пред да подаде. Мамаду мислам дека ќе замине другата сезона. Гаго мора да игра, кој ќе му биде партнер, ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom