Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде нека ви е честито победата, да ви се множат до крајот на сезоната и да ја освоите титулата во Примера:smir:
Бај да веј, драго ми е што и Хунтелар постигна гол
(искрено кажано сакав да дојде во Челси али јбг, бидна работата):)

Поздрав
Фала многу, и на вас да ви се врати формата и да тепате се во лигата, да го дигнете пехарот:)

G

Gray Foxx

Гостин
Ајде нека ви е честито победата, да ви се множат до крајот на сезоната и да ја освоите титулата во Примера:smir:
Бај да веј, драго ми е што и Хунтелар постигна гол
(искрено кажано сакав да дојде во Челси али јбг, бидна работата):)

Поздрав
Фала многу, и на вас да ви се врати формата и да тепате се во лигата, да го дигнете пехарот:)
И официјално, пандорината кутија се отвори. :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
И мене ми се виде како да се намурти Рамос по егзебицијата на Марсело ама немза врска овој му врати со прекрасна игра
п.с. Што глупости изначитав во фан клубот на сељачиштата викаат ,,И ако изгубиме против Еспањол и ако сме во негатива пред Ел класико сепак ќе ги победиме со 3-0 и ќе земеме титула" други пак се категорични ,,Нема потреба да го чекаме Ел класико ќе победиме против Еспањол а Реал ќе загуби од Бетис a ако не се случи тоа јас лично гарантирам со глава" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: за ова не знаете колку се имам смеено може 10 минути ми требаа за да се вратам во нормала изгледа во нивен фан клуб тетка Драгче и пријателките се зачленети друго нешто не ми доаѓа на памет

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
И мене ми се виде како да се намурти Рамос по егзебицијата на Марсело ама немза врска овој му врати со прекрасна игра
п.с. Што глупости изначитав во фан клубот на сељачиштата викаат ,,И ако изгубиме против Еспањол и ако сме во негатива пред Ел класико сепак ќе ги победиме со 3-0 и ќе земеме титула" други пак се категорични ,,Нема потреба да го чекаме Ел класико ќе победиме против Еспањол а Реал ќе загуби од Бетис a ако не се случи тоа јас лично гарантирам со глава" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: за ова не знаете колку се имам смеено може 10 минути ми требаа за да се вратам во нормала изгледа во нивен фан клуб тетка Драгче и пријателките се зачленети друго нешто не ми доаѓа на памет

Абе ти со нив ако се замараш може да се смееш и цел ден, многу вицеви пишат таков им е и фан клубот.

Иначе шо ке кажете за најголемата глупост во врска со Реал

F

fantomX

Гостин
Рамос цело време беше намуртен ебаго колку шо гледав, не само Марсело ко изведуваше.
Баш од Хепи Кошава коментаторов вели: „Погледнете го Рамос, како неговиот тим да губи 4-0, а не како да води.“ :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
On the other hand...

Напишано од Alessandro Del Piero

“308 official goals is an historic, unique and incredible achievement and surely it is just another step for a great champion who has demonstrated, over the years, his great qualities,” .
“I am sure he will continue to show that for a long, long time,” he added.
Напишано од Cesc Fabregas

“For my generation and the younger generation of Spanish players, Raul has always been an example. His goals, his determination, his work ethic has always been at the same level for many years and he represents continuity”.

“I remember this one moment very well during the 2006 World Cup [after Spain were eliminated by France].
“I could not bear being so helpless after losing and Raul, who had already changed after he was substituted, came to the pitch to console me. He was always there for us when we needed him.
“Raul is a reference to all football players around the globe. In every corner of the world, his image is synonymous to that of Real Madrid. I congratulate him for creating history by scoring so many goals,” he concluded.

Напишано од Paolo Maldini

“Raul is an icon of Spanish and world football.
“He has won everything with Real Madrid and he has always been a reference point for all young forwards. He is a positive example of a football champion.
“His professionalism and his constant dedication in training is just one of the many characteristics of a true champion.
“Of all the goals he has scored and the successes he has had, surpassing Di Stefano’s record is, ofcourse, one of his most important achievements and he has now rightly earned his place in the club’s history books.
“I congratulate him and I send him my best for the future, as I believe he still has a lot to give to Spanish and international football,” the 40-year-old affirmed.
:pipi:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202761739115/noticia/NoticiaComentario/1202761739115.htm :back:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Real Valladolid have made contact with Real Madrid for striker Gonzalo Higuain.

Sport says talks have already opened between the two clubs which will see the Argentine move to Valladolid at the end of the season.

The deal will include Valladolid giving Real first option on all of their players in part-exchange. :vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:tapp:
:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа ни треба, некој што ќе дојде на чело во Реал кој го сака од срце клубот, не фушери како Перез кој гледаат само профит да имаат од тоа.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Може да знам зошто ми беа избришани последните две мислења? :uvo:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Тоа ни треба, некој што ќе дојде на чело во Реал кој го сака од срце клубот, не фушери како Перез кој гледаат само профит да имаат од тоа.

Има време за Раул тек е 32 години уште ке игра шо се вика. Иначе на лето се знае дека ке дојде Перез се поголеми и поголеми му се шансите, другите кандидати се откажуват така да тој ке биде 100%:nesum:

Иначе да не знае некој до кога ке се повредени Робен и Снајдер?:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom