Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па не игра, затоа и губат. Еднаш без Меси кога играат не видов да водат, нонстоп губат. Ќе влезе Меси сега второ полувреме и ќе се извлечат 100%.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Пу бе ебате циганите,намалија на 2-1 сега ке влезе кепецот и пак ке тепаат:jaj:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Оправдано беше поништен. Конечно нешто како што треба да отсудат. Ама тоа е, им дадоа пенал кога им беше најмногу потребно за да се вратат во игра, и тоа како ќе влијае тој момент на крајниот резултат.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Еве Бетис даде гол и го поништија.Ебате судиите!
Голот беше од офсајд ебаго, незнам дали си мижел во тој момент,па сега им замеруваш на судиите.
Сепак изигравме нерешено, сега е редот на вас да го направите првенството малку поинтересно:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ајде мадридисти утре би требало да тепате и да се зажести малку борбата иначе вака не е интересно.:helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
одлично ... ова ми се свиѓа .. го очекуем моментов 3-4 недели.. и ги бркам и на спортска на кикс.. и конечно фатив ... 1Х :)... за очекуење е и вакво нешто... неможе цел живот да победуваат... сеа утре ДАЈ БОЖЕ и ние да тепаме.. и 10 бода... така треба.. бод по бод :) така се стига :) неможе све наеднаж нели ? :P Позз:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
вечерва очекувам со следниов состав да излеземе:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Пепе --- Кана --- Хајнце ---
--- Лас --- Гаго ---
--- Игуаин ------------- Марсело ---
--- Хантерот --- Раул ---

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Вечер конечно ке видиме колку нашата игра зависи од Робен..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема да можете да видите затоа што играте против најслабите во лигата

Па и вие игравте со многу послаби од вас без Меси, па неможевте гол да им дадете додека не влезе Меси. Или можеби не е така? Ајде ти барем имаш за се одговор, очекувам да ме укопаш повторно како на вашиот фан клуб :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па и вие игравте со многу послаби од вас без Меси, па неможевте гол да им дадете додека не влезе Меси. Или можеби не е така? Ајде ти барем имаш за се одговор, очекувам да ме укопаш повторно како на вашиот фан клуб :)
Па добро бе не сме можеле ама овие се најслабите во лигата.А ај ти ги кажи тие тимови на кои неможевме гол да им дадеме без Меси

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Од шо е повреден Робен? До коа?

Со среќа денес, да се доближиме, мада не ми прај разлика Ла Лига...ливерпул ми е важен..и една слика шо ја сликнав во ГТЦ, Спорт М Адидас

И поздрав до душманите :baeh:

Attachments

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom