Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па добро бе не сме можеле ама овие се најслабите во лигата.А ај ти ги кажи тие тимови на кои неможевме гол да им дадеме без Меси

Нема да барам у кој утакмици сте биле во неповолен резултат без Меси, зошто тоа бише во секој натпревар што сте го играле без Меси, а тоа и самиот го знаеш.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нема да барам у кој утакмици сте биле во неповолен резултат без Меси, зошто тоа бише во секој натпревар што сте го играле без Меси, а тоа и самиот го знаеш.
Добро така е ама среќа ние секогаш имаме таков играч што може сам да реши натпревар

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Добро така е ама среќа ние секогаш имаме таков играч што може сам да реши натпревар
добро ај сега доста се правиш паметен и потсети се на твојот тим во твојот фан клуб

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде честито победи(наши) и киксови на провинцијата во Шпанија....малку со задоцнување али сепак на време :D
Aјде вечер да го намалиме дефицитот на поени на 10 ..а можевме на 9 али јбг серковиците се извадија или поточно Бетис се предаде на жал...а ќе им вратиме на Бернабе за таквата игра :vozbud::vozbud:
Поздрав

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
ФАРСА НЕРЕШЕНО:vozbud: иако со многу среќа(како и секогаш) успеаја да стигнат 2-0 сепак и вака не е лошо само ние да продолжиме со победничкава серија ќе ни фали цел среден ред од претходниот меч но да се надеваме дека на Хантерот му е крената самодовербата и овој пат тој ќе го реши овој значаен меч за нас најдобро би било кога би играле вака-некако
---------Ласс----Гаго---------
--Игуаин------------------------Марсело---
-------------Раул-----Хунти---------

п.с. Само Фобер да не игра прва жити се

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според АС:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Кана --- Пепе --- Хајнце ---
--- Лас --- Гаго ---
--- Фобер --------------- Парехо ---
--- Игуаин --- Раул ---

Ќе свршиме работа со ваков тим! Ау колку сакам да го јадеме вечерва, е тек тогаш да ги видим! Хунтелар нека си ги спакува парталите и нека си замине што побрзо, незнам што ги ебава. И кога ни фалат многу првотимци не му даваат шанса, не ми е јасно зошто го зедоа. Овој Фобер неможем да го гледам, не игра Марсело ова идиотов ќе игра, што неможеше у Вест Хем меѓу први 11 да биде.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe kakvi sostavi objavuvate...
kade vie sneijder?!
da ne e i on povreden...:nesvest:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Според АС:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Кана --- Пепе --- Хајнце ---
--- Лас --- Гаго ---
--- Фобер --------------- Парехо ---
--- Игуаин --- Раул ---

Ќе свршиме работа со ваков тим! Ау колку сакам да го јадеме вечерва, е тек тогаш да ги видим! Хунтелар нека си ги спакува парталите и нека си замине што побрзо, незнам што ги ебава. И кога ни фалат многу првотимци не му даваат шанса, не ми е јасно зошто го зедоа. Овој Фобер неможем да го гледам, не игра Марсело ова идиотов ќе игра, што неможеше у Вест Хем меѓу први 11 да биде.
Oва би било одлично:vozbud:
Пак прерано расудуваш, ти текнува што се случи со Игуаин. Човеков не изиграл една асална утакмица а веќе не чини. Се надевам ќе те демантира вечерва.
Парехо:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не верувам како крило да игра Парахо, ваљда нешто поцентрално би бил, добро ќе биде конечно да го видиме што може.

И дај нека игра Хунтелар, шо заебава Рамос, нека го одмара Раул, таман на Бернабе да си го постигне 308-от гол. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Oва би било одлично:vozbud:
Пак прерано расудуваш, ти текнува што се случи со Игуаин. Човеков не изиграл една асална утакмица а веќе не чини. Се надевам ќе те демантира вечерва.
Парехо:vozbud:

А за Игуаин не бев у право дека у тој момент беше тапа? Тапа беше со рогови! Сите ги изненади што неговата форма значајно се подобри оваа сезона. А овој па Фобер не ми дава никаква надеж, незнам зошто. Да се надевам дека за 1 саат ќе ме разубеди, али тешко. Пак ќе речам, подобро е Марсело според мене да почне меѓу први 11, и да му се даде шанса на Хунтелар. Зошто го зедоа кога и во вакви прилики не му даваат шанса? Повредени играчи, утакмица со последно пласираниот...што повеќе треба за да добие шанса? Ако продолжат вака, очекувајте дека на лето Хунтелар си ги пакува куферите.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
да да .. ич нејќам да си иде.. ама ова е претерано ... мора бе да одмори еден од напаѓачите за него.. кој било.. па ке го смени у 60 ако не му иде.. и има време и да се вратиме и се... иначе едвај чекам парехо да го видам :vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
El Real Madrid saldrá a El Molinón con el siguiente once: Casillas, en portería; Ramos, Pepe, Cannavaro y Heinze en defensa; Gago, Lass, Marcelo e Higuaín en el centro del campo; Raúl y Huntelaar como hombres más adelantados.

VAMOS HUNTI :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
АУ СУПЕР! Токму како што сакав, ТОП! Ајде Хунти и Марсело покажите што знаете/незнаете :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom