Шо ако сака.....И ја сакам па шо ...Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно....
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Шо ако сака.....И ја сакам па шо ...Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно....
Подобро Бекам нека дојде отколку РоналдоНишто нема кажано Роналдо, и да го изјавил тоа сепак е оправдано, игра за Манчестер и нормално дека нема да рече несакам да играм за Манчестер. Јас искрено не сакам да дојде во Реал, феноменален играч е само не ни треба (таков играч му треба на секој тим на планетава), но имаме играчи и со неговото доаѓање ми се чини дека ќе расипе атмосфера. Доста ни е од тие ѕвезди, видовме што направивме со ѕвездите од пред 3-4 год. така да преку глава ми е од ѕвезди во тимот. Него ај да оставиме ова настрана, мислам дека летово и ПРЕМНОГУ беше обрнато внимание на Роналдо, и токму затоа не зедовме нови засилувања кои и тоа како ни се потребни во нападот. Се надеваме дека на Калдерон му дојде памет :smir:
јас би сакал да дојте Перез...Абе читам Фиорентино Перез сакал да го превземе Реал повторно. Шо запнал толку супер е ситуацијата во Реал шо има да се меша сеа баш кога ни е добро. ПС: Не го сакам бидејки заради него замина Дел Боске. Доколку се врати Перез ке неможе да се врати и Дел Боске. Според мене најдобар тренер засекогаш!!!
За да го направи пак ГАЛАКТИКОС Реал и да не видиме титула дури е на власт?јас би сакал да дојте Перез...