Фан Клуб: Реал Мадрид

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не го чади бе! Шотуку клаваш фејсплам фаци за Бејл ко да е флоп? Ебаве стручњаците!!!!
ако Бејл беше потребен во реал башка и за 100 мил.(поскап и од роналдо ејјј) и да си до дадеш најдобриот асистент во светот и тимот да е без асален напаѓач сеуште... ебеш му матер, не сум стручњак

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Сепак и не е толку лошо како што го правите, штета е што замина таков играч но и не е некој недостаток замена за Иско e Бејл и во тој момент Ди Марија на крило пак имаме полушпиц и крило со јак пресинг

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
ако Бејл беше потребен во реал башка и за 100 мил.(поскап и од роналдо ејјј) и да си до дадеш најдобриот асистент во светот и тимот да е без асален напаѓач сеуште... ебеш му матер, не сум стручњак

Еби му матер не е поскап од Роналдо. Најдобрио асистент почна да изиграва нешто, и ако не е избркан и е заминат по негово барање оти дојде конкуренција тогаш е најголемата ПИЧКА!!!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Уште првиот ден Реал Мадрид заработува од Герет Бејл.

Шпанската клиника Санитас наводно му платиле на Реал 10 милиони евра за да велшанецот пред потпишувањето на договорот ги помине медицинските прегледи кај нив.

Од овој париве за 5 дена ќе се исплатат :D

Какви глупости па се нема по фб страниве еј, незгодно ми паѓа кога ги читам:facepalm:
Цел живот тука поминуваат медицински играчи на реал, официјални спонзори им се а сеа им платиле 10 милиони да изврши прегледи кај нив. Со тие пари може да склучат договор со него и следни 10 години реклами да им снима. Ебате идиотите
ШТО СЕ ДЕШАВА СО СВЕТОВ БЕ, КРЕТЕН ДО КРЕТЕН УПМ:mad:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
САМО ЕДНО НЕ МИ Е ЈАСНО,.ДО СИТЕ ФАНОВИ ОД ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ ШТО ВИСАТ ТУКА(БАРСА,МИЛАН,ЧЕЛСИ,АРСЕНАЛ И ТН..)
Како тоа Озил кога играше за Реал пред 2-3 месеци беше добар играч-просек,така го викавте,сега кога замина(50мил ,повеќе од солидна пара) Е НАЈДОБРИОТ НА ТАА ПОЗИЦИЈА,ВО СВЕТОТ,ВО УНИВЕРЗУМОТ и тн и тн...
тоа не ми е јасно..

Член од
19 март 2013
Мислења
3.785
Поени од реакции
6.010
Шо да се каже за Озил.. Из коња на магарца.
Како и да е верувам во Иско,Роналдо и Бејл и сум сигурен едно 70% дека земаме ЛШ.Многу сте сега шокирани,изгубивме преквалитетен асистент и ќе речете нема шанси,но имаме 9 бода засега во Ла Лига,одлично стартувавме и една победа против појак ривал одма ќе не крене накај позитивно.
Факт е дека ова е веќе друг Реал(скоро друг).Уште Ди Марија и Бензема да заминеа и скроз нова генерација.Но не смееме да бидеме незадоволни од овој ростер кој е според мене феноменоменален.
Главата горе Мадридисти,допрва почнува походот за тројната круна :cool:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
CANAL+ -Иско ќе земал број 10,Модриќ 8.

Ај на здраве 1500 ден што дадов за дрес ISCO 23ka

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.044
Поени од реакции
31.241
И таман коа ќе помислиш еве конечно дојде Бејл ќе имаме добро тимче, побожниот си иде џабе откако не исцица максимум, најдобриот плеј си иде у некој ембрионски тим за кој кур не знам, петелот си иде у 5 за 12 и пак кратки на таа позиција. Џабе се и Бејл и кој сака нека земат кога ти останува она горко чувство во душата од вакви харикири потези.

Kajgana Shop

На врв Bottom