Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ако наставит Есиен со вакви игри,незнам колку Кедира ке имат минутажа ко лани ....

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Јас ги терав да му оди очи в очи со џандарот и ( ова мора да е 100% ) да му противречи ? Па и мирно пиеле и пееле...да, и мирно прскајќи ги џандарите со пиво... Нека ги тепаат бе ќе им дојде памет, глава долу и ќутиш. Тоа е.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.201
Поени од реакции
25.389
Јас ги терав да му оди очи в очи со џандарот и ( ова мора да е 100% ) да му противречи ? Па и мирно пиеле и пееле...да, и мирно прскајќи ги џандарите со пиво... Нека ги тепаат бе ќе им дојде памет, глава долу и ќутиш. Тоа е.
Не да не си у право. Те тепале некад тебе џандари? Ги тепале зашто пиеле и пееле, па нививачи се мајко му тоа и треба да прават. Не направиле никаков проблем додека не биле нападнати. Тоа што фрлале со пиво види го убаво клипот што се дешава, првин се нападнати па после тоа фрлаат пива во самоодбрана. Исто така убаво се гледа на клипот неколку луѓе како им објаснуваат дека човекот е во несвест, а они ги тепаат беспричина. За Реал сум, али да им еб*м тоа кучињата неписмени!

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Не да не си у право. Те тепале некад тебе џандари? Ги тепале зашто пиеле и пееле, па нививачи се мајко му тоа и треба да прават. Не направиле никаков проблем додека не биле нападнати. Тоа што фрлале со пиво види го убаво клипот што се дешава, првин се нападнати па после тоа фрлаат пива во самоодбрана. Исто така убаво се гледа на клипот неколку луѓе како им објаснуваат дека човекот е во несвест, а они ги тепаат беспричина. За Реал сум, али да им еб*м тоа кучињата неписмени!
Знаев дека ултрасите ќе се јават, имам и јас одено на вакви гостувања да бодрам клуб не се секирај, ама ако сум бил навивач никогаш му немам појдено на џандар да му пцујам в лице да го омаловажувам и тн, а зошто ? Ете затоа, че ме нокаутира и че се барам после кај сум и кој воз ме удрил. Незнам, тој првиот шо добива нокаут сигурно нема добиено заради "Господине, на каде е трговскиот центар овде во Мадрид ?" :D Џандар ко џандар, гадни се, али мора малце опашката свиткана да ја чуваш на гостување, посебно во Мадрид.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.201
Поени од реакции
25.389
Ај не сум во тек, вчерашната не ја гледав, како се одвиваше, доминација...најдобри кај нас?
Се по старо, ништо не е променето од утакмицата со Манчестер Сити и претходните утакмици. Утакмица добиена на сила, али 3 бода си се 3 бода. најдобри би ги издвоил според мене Пепе, Есиен, Чаби Алонсо, Касиљас, Ди Марија се трудеше. Другите просек, а некои и бледо и незаинтересирано издание имаа.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ај не сум во тек, вчерашната не ја гледав, како се одвиваше, доминација...најдобри кај нас?
На сила, малце подобри од минатото гостување на Ваљекас.
Како најдобри би ги издвоил Чаби Алонсо и Пепе кои одиграа најдобро од останатите карики на теренот.
Имавме шанси за победа со 4/5 голови меѓутоа организацијата на нападот и реализацијата беше ептен слаба.
Озил влезе и се влечкаше, покажа голема незаинтересираност. Роналдо беше ептен себичен и промарши празен гол и така. :)

п.с. И Ди Марија имаше солидна партија.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.788
Поени од реакции
67.111
Да беше Италија, Србија или Турција посебно, да те разберам ...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ме радува тоа што со тројцата во средина, Кедира - Чаби- Есиен, прилично дефанзивен среден ред, правиме доста шанси додека противникот е целосно затворен и не може да напаѓа. Можеби ова е формулата за тешки натпревари во гости, па конечно и да ни крене. Се гледа од небо дека Есиен е многу подобар од Кедира во напад со тоа што отвори неколку можности за гол, дефанзивно Кедира е подобар моментално, во таа тројка се надополнуваат супер.

Како и да е фали уште Модриќ да влезе во форма. Мислев дека ќе игра на средината на теренот меѓутоа ќе го гледаме понапред, на местото на Озил. Тој нема играно на таа позиција доста време па затоа не е најсјаен во она што го прави моментално, ама нова лига, нов тим, ќе му биде потребно некое време. Како и да е, не е се така црно. Ќе проработи машинеријата со тек на време, а тогаш ќе биде страшно.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Real Madrid vs. Millonarios FC, вечерва у 20:30 - Трофеј Бернабе.

п.с. - продолжен е договорот со Адидас до 2020 година.

Kajgana Shop

На врв Bottom