Јас ги терав да му оди очи в очи со џандарот и ( ова мора да е 100% ) да му противречи ? Па и мирно пиеле и пееле...да, и мирно прскајќи ги џандарите со пиво... Нека ги тепаат бе ќе им дојде памет, глава долу и ќутиш. Тоа е.
Не да не си у право. Те тепале некад тебе џандари? Ги тепале зашто пиеле и пееле, па нививачи се мајко му тоа и треба да прават. Не направиле никаков проблем додека не биле нападнати. Тоа што фрлале со пиво види го убаво клипот што се дешава, првин се нападнати па после тоа фрлаат пива во самоодбрана. Исто така убаво се гледа на клипот неколку луѓе како им објаснуваат дека човекот е во несвест, а они ги тепаат беспричина. За Реал сум, али да им еб*м тоа кучињата неписмени!Јас ги терав да му оди очи в очи со џандарот и ( ова мора да е 100% ) да му противречи ? Па и мирно пиеле и пееле...да, и мирно прскајќи ги џандарите со пиво... Нека ги тепаат бе ќе им дојде памет, глава долу и ќутиш. Тоа е.
Знаев дека ултрасите ќе се јават, имам и јас одено на вакви гостувања да бодрам клуб не се секирај, ама ако сум бил навивач никогаш му немам појдено на џандар да му пцујам в лице да го омаловажувам и тн, а зошто ? Ете затоа, че ме нокаутира и че се барам после кај сум и кој воз ме удрил. Незнам, тој првиот шо добива нокаут сигурно нема добиено заради "Господине, на каде е трговскиот центар овде во Мадрид ?" Џандар ко џандар, гадни се, али мора малце опашката свиткана да ја чуваш на гостување, посебно во Мадрид.Не да не си у право. Те тепале некад тебе џандари? Ги тепале зашто пиеле и пееле, па нививачи се мајко му тоа и треба да прават. Не направиле никаков проблем додека не биле нападнати. Тоа што фрлале со пиво види го убаво клипот што се дешава, првин се нападнати па после тоа фрлаат пива во самоодбрана. Исто така убаво се гледа на клипот неколку луѓе како им објаснуваат дека човекот е во несвест, а они ги тепаат беспричина. За Реал сум, али да им еб*м тоа кучињата неписмени!
Се по старо, ништо не е променето од утакмицата со Манчестер Сити и претходните утакмици. Утакмица добиена на сила, али 3 бода си се 3 бода. најдобри би ги издвоил според мене Пепе, Есиен, Чаби Алонсо, Касиљас, Ди Марија се трудеше. Другите просек, а некои и бледо и незаинтересирано издание имаа.Ај не сум во тек, вчерашната не ја гледав, како се одвиваше, доминација...најдобри кај нас?
На сила, малце подобри од минатото гостување на Ваљекас.Ај не сум во тек, вчерашната не ја гледав, како се одвиваше, доминација...најдобри кај нас?
А што е жити се толку посебен Мадрид ?, али мора малце опашката свиткана да ја чуваш на гостување, посебно во Мадрид.