Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179

нека ни е честито долгоочекуваната победа..игравме до крај со срце..
и секако едно големо БРАВО за Бензема..се надевам дека ќе се врати у форма..прекрасен гол..:)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Аууууу, шта речи, коју поруку послати ....
Каква утакмица, каков кам-бек. Лудо второ полувреме, луди 20 минути.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ме мрзи да си го барам постот веднаш по мечот со Гранада и изјавата на Роналдо. Реков дека наредниот гол пред Мадридистите ке го прослави посебно како никој гол до сега. Секоја му чест. Браво Реал, вакво нешто фалеше за публиката и за вашата самодоверба.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А исто никој не спомна,дека Гонзало на вечерашната утакмица беше дрво,исто како и на претходните 5-6 утакмици.

Се надевам со денешниот гол Бензема ќе се врати у почетен состав,а ова мргудов нека дреме на клупа.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај ај не туку карајте по гонзало.. ко им даде гол на барса сите свршувавте овде... критикувајте го не велам не ама не претерувајте. Истите коментари ги имате и за него и за некој фудбалер од циганине.

Инаку, конечно да заиграме со срце! Сите беа активни, се трудеа, додека минатите утакмици во лигата беше се некако бледо. Браво за целио тим, кога ни го дадоја 2рио гол, мислев дека е крај ама ме изненадија. Само вака да се продолжи!!

ХАЛА МАДРИД!!

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Ај ај не туку карајте по гонзало.. ко им даде гол на барса сите свршувавте овде... критикувајте го не велам не ама не претерувајте. Истите коментари ги имате и за него и за некој фудбалер од циганине.

Инаку, конечно да заиграме со срце! Сите беа активни, се трудеа, додека минатите утакмици во лигата беше се некако бледо. Браво за целио тим, кога ни го дадоја 2рио гол, мислев дека е крај ама ме изненадија. Само вака да се продолжи!!

ХАЛА МАДРИД!!
Го критикуваме зашто стварно е за критика. Да против Барса даде гол, али и пред и после голот имаше по неколку промашени сигурни шанси. Бензема да беше на пола од тие шанси против Барса во кои влезе Иуаин ќе ги поентираше сите тие. Даде гол и против Валенсија, али голот го даде после третиот обид. Перотив Севиља се изнапромашува, што пак ќе кажам, шанси да ги има Бензема ќе бидат голови верувај ми. Нека не те лаже фактот дека Игуаин дава голови, да дава, али види од колку шанси колку гола дава на една утакмица.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Одлична утакмица последни 20 мин., многу возбудлива при крај со 5 гола за 25 мин :eek: Не се нормални како се распукаа на крај нашиве :D
Незнам кој збор да го употребам за овој тим. Започнува сезоната со 2 пораза и 1 нерешено и доаѓа главна утакмица со Барса на Бернабе, Реал ги решава за 20 мин. Си викаме ќе им тргне сеа конечно, ја тепат Гранада рутинирано без никакви сили. Со Севиља очекував победа со 1, 2 разлика реално да збориме, како и сите вие и останатите ама Реал што направи??? Одиграна катастрофална утакмица со пораз и најсрамотно после 4 Коло првиот у Лигата Барса ни бега цели 8 бода што не е многу ради почеток на сезоната (иначе да беше на полусезона ќе беше заебано ама вака има време и верувам во овој тим дека може да ја освои Ла Лига и да се атакува на 3на КРУНА).
Секоја чест за Бензема, Роналдо, Озил, Модрич, Ди Мариа и Чаби, какви последни 20 мин одиграа овие играчи неможам да го опишам тоа. За Варане ви викав дека дечкото ќе го биде?? :icon_lol::D Само нека му се даваат шанси ќе биде еден од најдобрите штопери у свет. Како што спомена некој поназад дечкото игра сигурно ко да има искуство 10 години, а не да има 19 год и на ваков натпревар и против ваков противник ( Сити ) да изигра толку добро и сигурно и да не испаничи ниту еднаш како тоа што го прави Албиол :pos:
Hala Madrid

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки, честито за победата, само премногу лежерно ја играа утакмицава играчиве.

Голем проблем ви е што треба да примите гол, па тек после да запнете. Али пак, кога ќе запнете ви нема рамен, шутира секој од секоја позиција и неминовно е дека ќе паѓаат голови. Според мене, утакмицава беше ептен топло-ладна за вас, Варане гледам ви го фалат - па нели беше он кривец за првиот гол? Прелошо маркирање од негова страна, ниту направи офсајт стапица, нити пак пасот го спречи.

Роналдо ми беше без идеја, среќа го имате Марсело, најдоброто крило кое за жал игра како лев бев. :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Марсело мислам дека играше крило сезоната пред да дојде роналдо и беше најдобар асистент на реал во ла лига ако не се лажам, ама подобро е вака со роналдо на левата страна растураат!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Честито победа, утакмица на сезоната.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Синоќа скоро сите беа фантастични како што очекував после поразот во Севиља.Арбелоа ја имаше најдобрата утакмица откако е во Реал стварно пријатно ми изненади,Пепе стандардно добро само при првиот гол на Џеко немаше потреба да оди толку напред ама тоа е,Варан со оглед на тоа дека не игра воопшто и на тоа колку не е искусен синоќа личеше на Карваљо во млади години,Марсело фантастичен од поодамна немал ваква добра утакмица,ДиМариа за него нема потреба да се дискутира,Кедира просечно можеби и подпросечно,Чаби фантастичен,Есиен заврши многу работа иако од сенка,Игуаин треба едно 2-3 утакмци уопште да не влезе да игра пошто во последно време повеќе е на штета на клубот отколку од корист,Бензема конечно ме израдува со неговото радување и желбата која ја покажа после голот браво,а за Роналдо нема потреба ништо да се каже тој е жива легенда и стварно е уживање да се гледа таков играч во омилениот тим.Единствен што ме разочара беше Икер,од 3 шута Сити постигна 2 гола,првиот топката скоро и по средина да ја шутна Џеко а овој се фрли на страна,голови како тој на Коларов не му е првпат да прими,пред некоја година истото скоро од пола терен се случи и против Севиља,едноставно мора да се собере Икер последните утакмици од првенството голема кривица има и тој што сме толку назад,Валенсија беше негова грешка,па и Севиља до некаде(не голот туку тоа пред него што се случуваше.Ама таков е Касиљас или спасува цела утакмца и ни донесува титула како таа во СуперКупот годинава или зафркнува кога највеќе треба,но тоа не е битно,битно е што Мурињо и Реал му одржа на Манчини и Манчестеровци лекција по фудбал и тактика,тоа со тројца во средина беше неверојатен потег од Мурињо.Насри додека не се повреди незнаев ни дали е во игра,за Силва и Тевез да не збориме.Се надевам дека ќе продолжат вака и во првенството.
!HALA MADRID!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Kajgana Shop

На врв Bottom