Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
sve u redu brat,ama vakvi komentari se glupi vo najmala raka... pa 80% od madridskite navivaci se sramat zaradi ovoj komentar,a 20% sto se palat se gejevite koi go sledat ronaldo od mancester,toa se ustvari navivaci na ronaldo a ne na real.
5 гола во последните 5 натпревари против Барса, прв играч што му успеало тоа. Класично бушење, не е крив тој што неговите соиграчи не можат да си ја завршат работата како што он тоа го прави.

R

Rigel Kent

Гостин
Ви збрца гол и ви истера играч. Доволно е од играч кој не е во форма, за разлика од вашиот миџет кој е во форма и пак ништо не направи освен слободниот. Фала чао пријатно, теши се со посед со 10 играчи може ќе ти помогне да свршиш.

Не сум задоволен од Игуаин и неискористените шанси. Лани го направи истото кај Барселона, сега пак. Исто како ДиМарија кога играат против Барса или друга појака екипа забораваат она што им оди многу полесно со други екипи.
Не сум задоволен од Мурињо. После првите пола саат дозволивме да ни ја превземат играта со 10 играчи. Во второ истото срање. Кога можевме да притиснеме и да дадеме уште 2/3 гола. Така се поеба со Баерн лани а фалеше малку и со Барса на Кампот лани за решавање на титулата во ЛаЛига.
Рамос катастрофа. :facepalm:
Честито титула која можеше лесно да припадне на Барса. Тоа е, кога имаат шанса не газат до крај, овие нашиве се плашат ако заводат со повеќе од еден гол.
Освен првите 30 минути се друго беше катастрофа. Нема оправдание за Мурињо. Редно е да изеде некоја критика.
Znaes koj e najzasluzen za vasata pobeda? Pepe , kopacot go biva za odzemanje topki.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не знам за вас, али мене Модриќ така од подалеку ми изгледа ко најјаката цура шо сите сакаат да ја муваат. Видовте како сите се вртеа околу него? :D
Ама и тебе ти прави мерак ? :icon_mrgr::pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Зошто ??? 5 ел класика со ред дава гол против барселона !
pak velam U REDU E..ama imajki go messi od drugata strana i samo 2 pobedi vo povekje od 10 megjusebni dueli i ne e bas za vakvi detski ispadi..
covek so ne ja znae situacijava da si pomisli deka barsa nema 5 godini tepano :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.787
Поени од реакции
30.646
Абе доста полемики тука, дојдете и славите со нас(навивачи на Барса) има пиво и за вас ебаго ;)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
5 гола во последните 5 натпревари против Барса, прв играч што му успеало тоа. Класично бушење, не е крив тој што неговите соиграчи не можат да си ја завршат работата како што он тоа го прави.
ne mozam da ti pomognam,zal mi e :)

cestito titula uste ednas,pozdrav.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ау каква возбуда човече морам да се издувам,една ретроспектива во стилот на Калински,Панчев и Зрното

Прво беше вака...не мислев дека ќе победиме и немав надеж после она со Гетафе и таа катастрофална игра незнам и кој би имал,ама кога почна утакмицата све се смени,Игуаин беше флоп вечерва додека мислам дека Роналдо заслужи топ.
Мое видување за утакмицава Златко:
Сан Икер-ме натера да ги изедам гомната во второ полувреме.Те обожавам.
Арбелоа-просечен,али толку му е него што да се прави
Пепе- да не речам Пабло е оној кој многу многу значи во Реал Мадрид,еден од најдобрите мечеви на Пепе откако е во Мадрид
Рамос-па може да се каже добар но не и оној Рамос кој блеска неколку лапсуси но небитно може да пројде Златко
Чаби Алонсо-Знае да игра позади,знае да даде топка напред се а се фантазер и незнам што да кажам
Кедира-кога во маало им викав дека мислам дека Кедира е класа играч ме правеа глуп,ненормален,валдез,сега ме викаат Жозе.И едно прашање каков беше тој продор бе Сами?меси ху продор ненормалан.
Озил-фантазер,одличен играч иако немаше сила да доигра на ниво до крај но со Гетта ќе бидат одлични сезонава предосечам,што би рекла Северина.
ДиМариа-вечерва трчаше,се трудеше но не напраи ништо посе...уствари да он ни донесе победа
Кристијано-ако слушнам дека бил себичен,не се враќал назад ќе убијам некого.Вечерва и последните ЕлКласика одлучен,фантастичен и секогаш знае да го изненади тој момакот што ги знае сите негови финти со некоја нова,со еден збор фантазер
Игуаин-ауууу ауу ауу,те обожавам,ама за плукање беше вечерва и тоа многу,среќа што победивме инаку факав чартер за Мадрид и ти вршев убиство,катастрофа можеше 4-5 гола да постигне вечерва,катастрофа.Се надевам дека Икер му одржа добра лекција после утакмицата кога го покажаа во кадар.
Бензема-малку време имаше,ништо посебно ама искрено мислам дека он ќе искористеше барем 2-3 од шансите на Игуаин,Со Гранада и двајцата во прв состав,овој да се опраи овој да се врати.
Каљехон-малку време имаше за нешто повеќе
Гет..Модриќ-добивме ненормално засилување многу подобро од што сите мислиме,ќе го менува одлично Озил,а можеби и ќе фати место во прв тим што искрено сакам да се случи,добивме класа играч за кој вредеше сапуницата,фантазер,везњак све најдобро за Модриќ

Се на се ми се скрати животот за една година,ми ослабеа валвулите во срцето,но не е битно,битно е Мурињо да остане што подолго,затоа што подобар тренер од него нема,а богами нема и да има.Мислам дека сите треба да уживам во ова време на неговиот прекрасен фудбал кој јасно го видовме во првото полувреме,па и во второто.Очекувам бомби со Гранада на СпортКлуб+ фала богу.

!HALA MADRID!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај сеа да довршам со критиките, зошто ги имаше и покрај победата.

Уствари прво со пофалбите.
Марсело ги шишаше по лева страна, нормално и Роналдо е поразигран со него, на дупла разараат како и секогаш.
Арбелоа мајко мила... Алба го претрча 5-6 пати ко мало дете. Многу е спор, не му одговара кога игра некој брз покрај него. До душа, денеска тоа беше апла очигледно поради КАТАСТРОФАЛНАТА игра на Ангеле. Мнооогу лошо изигра, и во напад и во враќањето да помага на Арбелоа.

Озил беше ОДЛИЧЕН... до 60 минута! Значи перфектен беше до тогаш. Го имаше насекаде, отвараше, разигруваше. Но после 60та падна, и никаде го немаше. Значи нему проблемот му е само и само во кондицијата!

Сега со Лукица тоа ќе се среди. Како излгедаше само збунето малиов кога влезе. :pos: Али се глеа дека сите го сакаат и дека е одлично примен од другите.

Икер стандард, освен слободиот... до душа и тоа му е стандардно нему, да мести лош жив ѕид. Алонсо, Рамос добри. За Игуаин и Кедира кажав, а за крај ПЕПЕ!

Ииграчиште е, се дури не се претвори у Пабло и почне да тепа! Денеска беше прав лидер. Тој ги заврши 90% од работите у одбраната, Рамос играше шашаво.

Тоа е, честито титулата, се надевам нема да испадне ко лани па ние ја загубиме лигата! :D

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.787
Поени од реакции
30.646
ќе ме цитира некој за сонот или сам да го сторам тоа? хаха
Честито титула брача и сестри :D
повеќе ми е за играта,за надигрувањето,одколку титулата... :)
Ај сонувај лото кај ќе се падне да знам дали да играм или не :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Гранеро на сликава... :icon_lol:

А Кака го нема на прославата, оде мали... :unsure:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
жНе сум задоволен од Игуаин и неискористените шанси. Лани го направи истото кај Барселона, сега пак. Исто како ДиМарија кога играат против Барса или друга појака екипа забораваат она што им оди многу полесно со други екипи.
Не сум задоволен од Мурињо. После првите пола саат дозволивме да ни ја превземат играта со 10 играчи. Во второ истото срање. Кога можевме да притиснеме и да дадеме уште 2/3 гола. Така се поеба со Баерн лани а фалеше малку и со Барса на Кампот лани за решавање на титулата во ЛаЛига.
Рамос катастрофа. :facepalm:
Честито титула која можеше лесно да припадне на Барса. Тоа е, кога имаат шанса не газат до крај, овие нашиве се плашат ако заводат со повеќе од еден гол.
Освен првите 30 минути се друго беше катастрофа. Нема оправдание за Мурињо. Редно е да изеде некоја критика.
Полека бе дружи смири се, Барса ја тепавме, ретко се случува ова, дај да се радуваме за вакви негативни коментари (освен за Игуаин) ќе има време понатаму. :)

И не, не се браневме, Игуаин да дадеше пола од сите тие шанси, ќе водевме 4 - 0 на полувреме. Играчот повеќе што го имавме не зависеше ни малку, до слободниот на Меси Барса имаше 0 удари во гол, а ние имавме уште 3 зицери. Во второто полувреме застанавме и кога подобро ќе подразмислам, за мене тоа е потполно очекувано затоа што оној пресинг кој ни донесе одлична игра во првото полувреме ги измори играчите, а и тек е почеток на сезона па треба да се разбере и физичката спремност.

И јас го кривев Мурињо после натпреварот со Баерн, и сега истото, али како поминуваат вакви натпревари се повеќе и повеќе го сфаќам.. Тоа повлекување во второто полувреме настана од заморот на играчите, се виде дека Озил не можеше веќе да трча, а Кедира и Алонсо не можеа да го вршат тој пресинг затоа што се истрошија во првото полувреме. Единствено му замерувам на Мурињо што закасни малку со измените.

И во второто полувреме имавме шанси како во првото, Игуаин пак, Кедира сам со голман, и уште некои полушанси. Единствено недостасуваше силниот пресинг од првото полувреме, али успеаа да го надокнадат и тоа и да им дозволат на играчите на Барса да создадат само неколку шанси.

Првиот трофеј сезонава е тука, освоен баш против Барса на теренот на кој немавме победа против нив од далечната 2008 и фамозното Ел Пасиљо. Послатко и не може да биде.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.787
Поени од реакции
30.646
Со оваа победа дојдовме до бројката од 88 победи во ел класико, Барса има 87 победи.

Kajgana Shop

На врв Bottom