Фан Клуб: Реал Мадрид

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
АМАААААААААААААААААААНн со играч помалце притисок ни прат , ИКЕР ШО тие алоо не биди месечар од слободен пак ти дава онај умренио.... Во второ малце поагресивно и подобра реалзиација кај игуаин посебно...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Колку лошо поставен зидот, што му е на Икер не знам...
Се до црвениот на Адријано, или како и да е, ја силувавте Барса, и очекував да биде 3 или 4-0 на полувреме ...
Падна играта на Реал, не знам зошто, кога имате играч плус ...
Го нема средниот ред, и мислам дека ова е најдоброто полувреме против Барса на новиов Реал ...

Касиљас, и испад и гол од толкава далечина ... Прави несвојствени грешки, сударот со Пепе, сега мислам дека му излезе на десниот бек од глава му ја симна и креираше шанса за Иниеста ...

Не знам зошто му го поништија голот на Пепе ...

Атракција од Роналдо, ептен убаво на око ...

Мора Мурињо да ги стегне, почнаа да се зезаат на терен, а Барса зеде замав ...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.464
Поени од реакции
58.883
АМАААААААААААААААААААНн со играч помалце притисок ни прат , ИКЕР ШО тие алоо не биди месечар од слободен пак ти дава онај умренио.... Во второ малце поагресивно и подобра реалзиација кај игуаин посебно...
Сега сме рамноправни

Судиите изгледа ги заборави ? :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се што се случи на терен беше регуларно и поништениот гол беше на место. Имаше само некој фаули престрого досудени за нас и санкционирани додека Алба кај корнерот и Адриано со Озил ништо не му даде. Многу шанси промашени, треба да си продолжиме со нашата игра, знам дека пресинг толку може да се игра неможе да се издржи цело време но не смееме да дозволиме Барса да диктира игра.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Benzenma ne e vo forma, inace pipa ako prodolzi vaka ke bidi vecna zamena negova....uste eden dokaz deka e poslab

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не се замарајте многу туку кажете ми не можам да сватам КАЈ ОТИДЕ ПИКЕ ?? Можеби кај Шакира ?:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Benzenma ne e vo forma, inace pipa ako prodolzi vaka ke bidi vecna zamena negova....uste eden dokaz deka e poslab
На куров послаб, овој барем влага во шанса, гол со Валенсија, гол со Гетафе, Бензема не знае со топка да оди бе, неможе да процени колку фора дава, се губи све..
--- надополнето: 29 август 2012 во 23:33 ---
Како да не.
Два пати беше отурнат Маскерано...

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
На куров послаб, овој барем влага во шанса, гол со Валенсија, гол со Гетафе, Бензема не знае со топка да оди бе, неможе да процени колку фора дава, се губи све..
--- надополнето: 29 август 2012 во 23:33 ---
Два пати беше отурнат Маскерано...
Барем не се плаши од шанса или трема нешто а и побрз е сто пати и поснажен, на пипа нозете му се сечат од секогаш кога треба да решава, со валенсија од три пати даде гол ..........

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Доста го браниш, главен кривец што не водиме 4 - 0. Кога Бензема ќе промаши 3 такви шанси тогаш збори.

Kajgana Shop

На врв Bottom