Се до црвениот на Адријано, или како и да е, ја силувавте Барса, и очекував да биде 3 или 4-0 на полувреме ...Колку лошо поставен зидот, што му е на Икер не знам...
Сега сме рамноправниАМАААААААААААААААААААНн со играч помалце притисок ни прат , ИКЕР ШО тие алоо не биди месечар од слободен пак ти дава онај умренио.... Во второ малце поагресивно и подобра реалзиација кај игуаин посебно...
Како да не.Се што се случи на терен беше регуларно и поништениот гол беше на место.
На куров послаб, овој барем влага во шанса, гол со Валенсија, гол со Гетафе, Бензема не знае со топка да оди бе, неможе да процени колку фора дава, се губи све..Benzenma ne e vo forma, inace pipa ako prodolzi vaka ke bidi vecna zamena negova....uste eden dokaz deka e poslab
Два пати беше отурнат Маскерано...Како да не.
Кој и да беше пред Роналдо, немаше застанување ...Не се замарајте многу туку кажете ми не можам да сватам КАЈ ОТИДЕ ПИКЕ ?? Можеби кај Шакира ?
Барем не се плаши од шанса или трема нешто а и побрз е сто пати и поснажен, на пипа нозете му се сечат од секогаш кога треба да решава, со валенсија од три пати даде гол ..........На куров послаб, овој барем влага во шанса, гол со Валенсија, гол со Гетафе, Бензема не знае со топка да оди бе, неможе да процени колку фора дава, се губи све..
--- надополнето: 29 август 2012 во 23:33 ---
Два пати беше отурнат Маскерано...
Доста го браниш, главен кривец што не водиме 4 - 0. Кога Бензема ќе промаши 3 такви шанси тогаш збори.На куров послаб, овој барем влага во шанса, гол со Валенсија, гол со Гетафе, Бензема не знае со топка да оди бе, неможе да процени колку фора дава, се губи све..