Ауу како ке се гледа ова.Утре второ продолжение на Ел Класико, но од помладата генерација
Real Madrid B - Barcelona B 21:00
Многумина му ја намалуваат неговата заслуга за тој гол, а тој е заслужен едно 50%. Повеќето играчи во таква ситуација би се откажале, а тој го нападна Валдес, и на крајот му се исплати сета таа пожртвуваност. Направи повеќе и од Роналдо и од Озил, а играше само 20 минути. Клучен играч ќе биде во реваншот.Мислам дека тој гол на Анхеле ќе биде одлучувачки во двомечот од Супер Купот. Ептен не врати во живот и ни дава колку толку шанса и надеж за освојување на трофејов.
Колку не е точен коментарот, како роналдо да земал топка од средина ги претрчал 2-3ца и дал гол.... па Озил му ја нацрта топката на глава тоа ако не е супорт незнам што е
И коментаров на видеово, колку е само точен еј.
I just feel that Cristiano is the best but he doesn't have the team to support him like Messi have with Barcelona. In every Classico ronaldo scores but his team doesn't back him up. They always let Barca score back and when RM lose, people say Ronaldo is shit. 1 person can't carry a team, yes we need a goal scorer which is Ronaldo but we also need defense and again RM doesn't have that
Пабло е онаа нормалната страна на Пепе, таа иначе не се појавува за време на натпреварите.
Што ќе ти го Хесе !?Единствена ситуација во која би прифатил да не купиме ниеден играч за ова лето, а воедно и Кака да лета, е да се форсираат Хесе и Мората многу повеќе. Се друго е фејл.
Два пати во 100 натпревари, ебати поддршката.Колку не е точен коментарот, како роналдо да земал топка од средина ги претрчал 2-3ца и дал гол.... па Озил му ја нацрта топката на глава тоа ако не е супорт незнам што е