Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.
Иначе Мурињо ќе го ебе Сахин се додека не му заврши договоро со Реал. 100% го праќа на позајмица, па ќе го врати, ќе го држи на клупа цела сезона, па пак позајмица. А ние ќе си бидеме среќни со Лас и Кака, да поебат уше некоја утакмица.
Od Maikon air ke vidat Real u naredni 4 godini, osven ako nema nekoja seriozna povreda, taka e so site bekovi i golmani, mozat na visoko nivo da igraat dosta dolgo, za razlika od napagacite na primer. Cafu se ostavi od igranje vo Milan, i so reprezentacija na Brazil svetski kup osvoi plus, i te kako im e potreben Maikon na Real, svesen sum mnogu dobro zasto Mur saka da go dovede, go znae kako dishe a i za Arbeola e doktor po nauki inaku sto se odnesuva do mene, ja ne sakam od da si odi od Inter a pricinata veke ja kazav i tuka, ima uste mnogu materijal vo nego a i klubot nema sansa da najde nekoj bi bil makar i priblizno dobar ko nego.
Taka da do nekade i ima logika za vakvata trampa, da, Sahin e perspektiven i se toa e ok ama cela edna godina nema izigrano asalno, pa ne kotira visoko na transfer pazarot a i seuste e daleku od prv plan kaj Murinjo ...
Inaku sega za sega nema nisto pokonkretno vo vrska so ovaa tema, ali eve, ako se desi vakva trampa, eventualno Inter da doplati nesto ali mala suma na pari, tuka ke treba da ja barate logikata u toj transfer, win-win situacija ke e i za dvata tima.