Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
првите 3 LaLiga натпревари во Мадрид... со веќе одредени термини...
19.08 (недела), 19h / Real Madrid - Valencia
26.08 (недела), 19h / Getafe - Real Madrid
02.09 (недела), 22h / Real Madrid - Granada

помеѓу овие три кола ќе се игра СуперКуп-от
23.08 (чет), 22:30h / Barcelona – Real Madrid
29.08 (сре), 22:30h / Real Madrid – Barcelona

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Со вчерашнава пријателска веќе е јасно дека Сахин ќе си оди. Само не знам дали ќе биде позајмица или трансфер, али боље трансфер барем да не се нервирам што не го игра Мурињо.
Следнава сезона ќе прајме лом во ЛШ со Гранеро, Лас и Кака (секое лето е главно засилување само никако да засили). Не ни бега полуфинале освен ако не ни се паднат Барса и Баерн пред него, за финале мало морген.

A

apidrone

Гостин
Аман бе, еднаш не елиминирале Баерн и одма комплекси си набивте..

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Не е до комплексите напротив. Лом ни ја направија средината. Имаат барем една класа појака средина од нас, тие и Барса. Само Гомез да им беше поасален ќе го изгубевме натпреварот дома.
Незнам како сака Мурињо да земе ЛШ кога сме очајни за подобрување на средниот дел од теренот. Али ај он си знае. Ја типувам дека доколку останеме со истиов состав а си оди Сахин, ќе се деси она што го пишав претходниот пост.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Не се работи за комплекси,тоа е реалноста.Сакате да кажете дека вие очекувате одлична сезона и партал праење од Лассана и Гранеро?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Пеери дајте го Сахин накај нас бе,и спакувајте некое милонче,ние ќе ви го даеме МајкоЊ :D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Пеери дајте го Сахин накај нас бе,и спакувајте некое милонче,ние ќе ви го даеме МајкоЊ :D
Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.
Иначе Мурињо ќе го ебе Сахин се додека не му заврши договоро со Реал. 100% го праќа на позајмица, па ќе го врати, ќе го држи на клупа цела сезона, па пак позајмица. А ние ќе си бидеме среќни со Лас и Кака, да поебат уше некоја утакмица.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нек го пушти веќе нека не го ебе у здрав мозок. Го игра лев бек, не го игра имал пролиф...ма не не еби бе. Шо кур го земаа ако не планира да го игра... ептен слаб скаутинг. Да го купија 30че ко Коентрао ќе играше и у нападот ако треба само да го игра...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.
Иначе Мурињо ќе го ебе Сахин се додека не му заврши договоро со Реал. 100% го праќа на позајмица, па ќе го врати, ќе го држи на клупа цела сезона, па пак позајмица. А ние ќе си бидеме среќни со Лас и Кака, да поебат уше некоја утакмица.
Дека е перспективен,не го спорам тоа,ама дека воопшто не игра во Реал да си ја покаже класата,е тоа е дискутабилно.
Ем си ја има нарушено формата кој знае колку надолу.
Сахин е бомба играч,само треба повеќе шанса да добива,а во Реал тоа не е можно.
Во Интер ем ќе игра со сигурност прва постава и ќе ја покаже класата,ем нема да го шупчат да игра како бек ( :pos: )
Вие добивате играч на таа страна на која што моментално сте слаби чинам,иако 30 години има,ама има уште многу во него,башка и Мурињо потајно го посакува во Реал,па би можело брзо да се среди,само прашање е колку и Реал и Интер се спремни да го средат тоа,но надеж ми дава тоа што Мур е сеуште во одлични односи со целосниот тим на Интер,па би го пуштил Сахин без проблем во Интер,а Мајкон не би имал ништо против да отиде во Реал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Od Maikon air ke vidat Real u naredni 4 godini, osven ako nema nekoja seriozna povreda, taka e so site bekovi i golmani, mozat na visoko nivo da igraat dosta dolgo, za razlika od napagacite na primer. Cafu se ostavi od igranje vo Milan, i so reprezentacija na Brazil svetski kup osvoi plus, i te kako im e potreben Maikon na Real, svesen sum mnogu dobro zasto Mur saka da go dovede, go znae kako dishe a i za Arbeola e doktor po nauki inaku sto se odnesuva do mene, ja ne sakam od da si odi od Inter a pricinata veke ja kazav i tuka, ima uste mnogu materijal vo nego a i klubot nema sansa da najde nekoj bi bil makar i priblizno dobar ko nego.

Taka da do nekade i ima logika za vakvata trampa, da, Sahin e perspektiven i se toa e ok ama cela edna godina nema izigrano asalno, pa ne kotira visoko na transfer pazarot a i seuste e daleku od prv plan kaj Murinjo ...

Inaku sega za sega nema nisto pokonkretno vo vrska so ovaa tema, ali eve, ako se desi vakva trampa, eventualno Inter da doplati nesto ali mala suma na pari, tuka ke treba da ja barate logikata u toj transfer, win-win situacija ke e i za dvata tima.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Sahin ke si odi koga ke dojde Modric, ako ne dojde Modric, Sahin nema da si zamine od Real ova leto, osven ako ne donesat nekoj drug igrac na taa pozicija.

I mnogu sakam Maicon da dojde pa makar toa bilo i trampa Sahin-Maicon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom