Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Изгледа Карвахал само на Мурињо не му е по кеиф. Доста младинци дебитираа, овој сеуште нема ни тренинг одработено со прв тим. Имаше многу ситуации кога можеше да му се даде шанса али Мурињо ни еднаш не го викна ни да тренира со прва екипа. Мене малку ми е чудно ова...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Изгледа Карвахал само на Мурињо не му е по кеиф. Доста младинци дебитираа, овој сеуште нема ни тренинг одработено со прв тим. Имаше многу ситуации кога можеше да му се даде шанса али Мурињо ни еднаш не го викна ни да тренира со прва екипа. Мене малку ми е чудно ова...
Сакаше да го довлечка неговиот миленк од Интер уште од кога дојде во Реал, али откако овој e се поблиску до Челзи така и некој друг е се поблиску до Реал...па зошто да не и Карвахал.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Извори на хрватскиот портал 24 сати блиски до Лука Модриќ јавуваат дека договорот е постигнат и дека наредната сезона ќе го носи дресот на Реал.
Останува уште да се договорат двата клубови околу цената за која се претпоставува дека е 30М, со кои Тотенхем би се задоволил.
извор

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Пеле: Златната топка за Касиљас

Шо викате вие за ова?

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
http://www.as.com/futbol/articulo/dani-carvajal-paso-leverkusen-millones/20120705dasdasftb_27/Tes

Ај на здравје...кога највеќе му требаше на клубот играч на таа позиција...и го има од својата школа...они го даваат во друг клуб...:facepalm:

За некоја година ќе го гледаме како игра за репрезентацијата на Шпанија...и ќе си гази по десно...ама нема да биде играч на Реал...туку не некојси друг клуб!

Имаат направено бај бек опција во наредните 2 години...ама знаејќи ја политиката на клубот...тешко да се случи тоа...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
^ На здравје бричење. :facepalm:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ај ќе го доведе Мурињо Босингва или некој нов Алтинтоп...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ете баш сега добро ќе ни дојдеше Маикон у оваа сезона, па враќање на овој ако се покаже наредната.

Не глеам зошто не би го вратиле ако игра добро, ете Каљехон е свеж пример. Нема да го вратат само под два услова, ако искешираме голема пара на десен бек (што не би сакал нормално) и второ ако испадне ко Сарбија или Москвера па не ни заигра за Леверкузен...

Сепак, не треба(ше) никого од генерацијава да продадат и да ги остават у Сегунда, но дел од играчите не сакаат ваљда...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
АЈ БЕ НЕКА ИЗРЕАГИРА НЕКОЈ !

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најверојатно договорено е Fly Emirates да бидат спонзори од наредната сезона, понудиле повеќе од bwin, околку 30-35м по сезона ( тековниот договор со bwin носи 20м.), а bwin ќе бил спонзор на Јунајтед.

бтв, Марсело ќе игра на ОИ, така да кокошката ќе ја гледаме на почетокот на сезоната, се надевам дека ќе игра како на ЕП...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ова малово черно...напумпал некоја нигерка :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom