Да си глеаш здравјето и да си глеаш па фудбал, тоа е тоа отишол тешко не тешко тоа еДечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав
На мене лично како омилен играч ми беше тешко да го гледам во друг клуб, сакав да се пензионира во Реал. Едно време ја пратев секоја утакмица на Шалке и се радував на неговите голови како на тие кога ги даваше за Реал. Сега ќе оди во Ал Сад и ќе биде потешко за да се гледа на ТВ.Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав
Литро ракија и све ќе ти е равно.Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав
Дефинитивно. Тој и Кедира во средина
Нее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.Дефинитивно. Тој и Кедира во средина
KhediraНее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.
Ни требаат агресивни играчи за средина. Дефинитивно би го ставил прв состав, Пепе ќе се прекомандува во средината како ДМ, а Мело ќе му биде партнер. Кедира ќе оди нешто понапред, Чаби Алонсо ќе игра десно крило, Коентрао лево, а како најистурен би бил Ибрахимович. Одбрана Рамос, Ќелини, а бекови ќе се Маикон и Ричардс. Роналдо, диМариа, Игуаин, Бензема, Озил, сите тие може да се продадат не ни требаат. Ај тогаш да видам кој ќе ги помине.Пак ке напоменам. Реал не е најдобри 11.
Што сте запнале по Мело.
Со Кедира
Замислете со Мело што тандем ќе се