Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Real Madrid
Los jugadores: "Estamos convencidos de que Higuaín se va a quedar aquí"
Играчите:Убедени сме дека Игуаин ќе остане

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав
Да си глеаш здравјето и да си глеаш па фудбал, тоа е тоа отишол тешко не тешко тоа е :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
На мене лично како омилен играч ми беше тешко да го гледам во друг клуб, сакав да се пензионира во Реал. Едно време ја пратев секоја утакмица на Шалке и се радував на неговите голови како на тие кога ги даваше за Реал. Сега ќе оди во Ал Сад и ќе биде потешко за да се гледа на ТВ.
Јас сеуште го чекам денот кога ќе се врати на Бернабе, дали како играч или ќе му дадат некоја функција во клубот ќе видиме.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Литро ракија и све ќе ти е равно.:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Дефинитивно. Тој и Кедира во средина :drk:
Нее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. :) А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Нее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. :) А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.
Khedira

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Со Кедира :pos:

Замислете со Мело што тандем ќе се :icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пак ке напоменам. Реал не е најдобри 11.

Што сте запнале по Мело.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Пак ке напоменам. Реал не е најдобри 11.

Што сте запнале по Мело.
Ни требаат агресивни играчи за средина. Дефинитивно би го ставил прв состав, Пепе ќе се прекомандува во средината како ДМ, а Мело ќе му биде партнер. Кедира ќе оди нешто понапред, Чаби Алонсо ќе игра десно крило, Коентрао лево, а како најистурен би бил Ибрахимович. Одбрана Рамос, Ќелини, а бекови ќе се Маикон и Ричардс. Роналдо, диМариа, Игуаин, Бензема, Озил, сите тие може да се продадат не ни требаат. Ај тогаш да видам кој ќе ги помине. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom