Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Баш ме интересира како би реагирал Игуаин доколку постигне гол сеа со Лион :)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
што така му текна на мурињо да го смени ди мариа..баш си играше супер детево..:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно ги тепавме јужногвинејците на нивен терен :ROFLMAO:

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
честита нека е победата... и конечно тој 100ти гол на Роналдо... како изиграа?? имав можност само последните 10 минути да ги гледам...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Значи денес колку контри усраа тоа е немогуче...

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Реал Мадрид до сега единствен со 12 бода и празна мрежа :)
4 - 0 - 0 | 10 - 0

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ајде ајде нанижавме уште една слатка победа...роналдо си влезе во историја..мурињо исто така со оваа победа во 75от натпревар на чело на реал влезе у историја како најдобар тренер..браво браво..да ги победиме сега уште динамо и ајакс..а ќе ги победиме и ќе станеме меѓу ретките 4-5 клубови што им успеало да нанижат 18 бодови во групната фаза...браво момци оваа сезона ќе биде посебна...:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Страшни сме годинава. Не очекував овде победа. Како и да е задоволен сум од резултатот, следна е Осасуна во 12 сабајле :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Според мене, Чаби Алонсо мен оф д меч:cuc:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Одбраната по страните - шашма. Коентрао, Албиол - GTFO !!! Ласс - jugador polivalente, кога му е денот и голман да го ставиш ќе растура.

Сепак, уште ми е страв од одбраната, ја немаат таа сигурност од лани...

ОГРОМЕН удел во тоа што неаме примено гол има фантастичната форма на Икер, која глеам никој не ја забележува (не дека он бил некогаш слаб...), и е во сенка на Рамос и Пепе.

На Ангеле му треба одмор, и лани вака после неколку изиграни утакмици по ред снемуваше душа. Каљехон место него против Осасуна и после се враќа со асистенции...

Озил, искрено, е во слаба форма, особено споредено со онаа на почетокот лани. Тоа не се приметува многу во играта на тимот сеа заради Кака. Но ќе се подобри тој...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Страшно нешто сме бе... Лион почна да ни плаќа и ќе ни плаќа уште многу за тие години што не ебеше, требаше Ушљакот да даде барем 2..да ги декласираме на нивни терен.И да ме бендисуваат овие победи најслатко сее.:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Комотно можевмо 5-6 гола да им пикнемо, како од шала. Маријана и Озил не се свесни ни самите колку чисти шансе усраа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Треба прво да го погледнеме натпреварот од пред 2 сезони кога отпаднавме од Лион без удар во голот на Жерлан, или пак натпреварот од минатата сезона кога бевме неубедливи.

Што да се каже за овој натпревар ? Се покажува зрелост и напредок за овој временски период. Пресингот изгледа сјајно и добиваме многу топки во опасната зона за противникот, ова исфрлање при контри и трчање во грб е перфектно и повеќе заличува на ракомет.. Само да се поправи онаа игра на мал простор кога се прави вишок играч, и пак наредната топка ќе завршува во голот..

Ова е еден од натпревари кои посакувам да траат што е можно подолго, презадоволен сум, скоро сите беа одлични.

4 натпревари, 4 победи, 10:0.. La Decima ни се насмевнува..

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
онака си ги ебнавме :icon_lol:
и ди марија на last touch да поработи малце, за нигде му е последниот пас, кака 3 гола ќе наместеше да беше

Kajgana Shop

На врв Bottom