Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Испунио ми се сан КЕДИРА:)
Со 0-1 на полувреме до крај мораме,едноставно мораме да извадиме барем нерешено до крајот.Ди Мариа аут Кака ин
Ај помогни Сибелес вечерва:)
ХАЛА МАДРИД

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Се ама баш се функционира најдобро, само Роналдо да се вклучни на останатите 9 што бркат по теренот и ќе победиме, не ми е јасен покажува со рака дека треба да го гонат меси или чави, а он стое на пола метар од него и го гледа... друго све е океј :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
btw, Ди Мариа дрво невидено задњиве две утакмице.
Дрво е во напад, али е многу клучен играч во одбрана, од цела таа навалнА линија што ни е тој е играчот кој прави највеќе пресинг. Никако не сум тој да оди надвор, подобро Роналдо него ли тој.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
И да, се надевам дека мурињо виде со срање измени што се деси у немачка, ќе видиме сега како би изиграл, моја желба КАКА -> Озил/Мариа <- Друго е ОкеЈ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дрво е во напад, али е многу клучен играч во одбрана, од цела таа навалнА линија што ни е тој е играчот кој прави највеќе пресинг. Никако не сум тој да оди надвор, подобро Роналдо него ли тој.
Абе да, тоа си у право. Ама една контра чиста усра, и уште две топке фрли у бунар. Ако не ги искористимо шансете, и самиот знаеш што може да не снајде.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Само да не се повампират џуџињава на полувреме :sneaky:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Озил доста добар, само го сјеба пасот, можеби ќе ставеше точка на титулата со тој потег.:D
Сега они мора да бркаат 2 гола па ќе има шанса за уште една контра.:D
п.с Роналдо како го ебе Пујол значи.:icon_lol:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Значи можел Реал и да се брани, секако кога не грешат. Додека не се постигна голот видовме како реал знаеше да ѓи притисне гуштериве до даска, ваков или таков гол, важно е кога си слободен и не мислиш дека за противник ти соти некој кој те е*е, колку и да е добар можеш да му го учукаш без да осети дека тоа возможно е. Пак ќе повторам, видовме сите како знае Реал да трча ко луд и да затвара секој ебан ќош и со тоа нормално е дека ќе постигнеш поволен резутат.
Многу детали заприметив у ова полувреме, кое ми докажа дека Реал може како што сака така и да донесе резултат кој ќе им одговара на сите.

Ете ја споредбата Бензема и Хигуаин.
Хиго е ѕверка многу си го сакам ама со Бензема неможе да се спореди само поради вакви големи натпревари кои знае да изигра многу убаво, а видовме сите како се изгуби предходно против сите. :)
--- надополнето: 21 април 2012 во 20:59 ---
Само да не се повампират џуџињава на полувреме :sneaky:
Ако Реал игра свој стил и фудбал, можат сите курот да им го јадат. ;)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Маскерано - Тато иди пиши ја 2ка :D

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Мурињо со сила ме тера да го замразам Ди Марија-левата.
Златен ангел имаме на клупа КАКА > Maрија

A

apidrone

Гостин
Шо бе, сеа наеднаш пуни сте со оптимизам а? :D Ако ако, само така. Ја нишо не би мењал моментално... нека продужат истите.

Kajgana Shop

На врв Bottom