Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Се изнагледавме голишта упм. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еве од 8ми Април до 2ри Мај какви противници ќе имаме...

Реал Мадрид - Валенсија
Атл. Мадрид - Реал Мадрид
Реал Мадрид - С. Хихон
Баерн М. - Реал Мадрид
Барселона - Реал Мадрид
Реал Мадрид - Баерн М.
Реал Мадрид - Севиља
Атл. Билбао - Реал Мадрид
Што си ја пречкртал со Спортинг бе !? Демек таа ќе ја кикснеме !? :pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
Мурињо си направи бајрам на мозокот со измените :pos:
Алтинтоп го испошета те десно те лево те напред те назад али врв му беше Албиол у средина :icon_lol:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Алтинтоп го испошета те десно те лево те напред те назад али врв му беше Албиол у средина :icon_lol:
Тоа за да се опуштат швабите :D

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Машини, Роналдо мајсторе знаев дека че го перни од слободниот, Ди Марија пријатно ме изненади со голот мислев че асистира, Варане ЗВЕР !

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
Требаше Мур да го извади Икер и да стави некој во поле да го покачиме поседот на топка а и да пробаме без голман :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ау бре овој Роналдо и голот најубав на вечерта не остава да биде на друг.:D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Последниве две утакмици долната вилица укочена ми остана од гледање убави голови,незнам кај овој од Апоел каков е случајот:D.Ди Мариа само да се чува од повреди,Роналдо да не шутира више вакви слободни,мислам срамота е од таму да дадеш гол,а Икер уопште немора да го брани следниот пенал,мислам што ќе му е нека си се тргне од голот слободно.Ама битно Албиол и Алтинтоп ги видовме вечерва и се молам само Алтинтоп да не ги искажува неговите видувања за вечерашната утакмица на шпански,само тоа не:D
ХАЛА МАДРИД
--- надополнето: 4 април 2012 во 22:52 ---

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Дефинитивно за мене ова е најатрактивната екипа што некогаш сум ја гледал. Во последните години не сум видел некој друг тим да постигнува поатрактивни голови од нас. Скоро некој натпревар по неколку прекрасни голови. Имаме цел репертоар, слободни, волеи, лобови, тимски голови и се останато. Потези кои ретко се гледаат на ПЕС, а камо ли во живо. Како не ми е јасно на некој може да му биде поубава онаа ретардирана тики-така игра.

Знам сега ќе кажете игравме против факинг Апоел, али верувам дека има уште такви луѓе кои не се свесни колку е само моќен овој Реал затоа што сезонава освен против Барселона не одигравме натпревар некој силен натпревар. Али верувам дека ќе им се разрешат сите тие дилеми кога на 19ти мај Икер ќе го крева пехарот од ЛШ.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Алтинтоп лев бек... овој уште на гол да проба да застане, све друго има пробано! :pos:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Алтинтоп лев бек... овој уште на гол да проба да застане, све друго има пробано! :pos:
Bitch please, Coentrao ima igrano sredina, lev/desen bek, levo/desno krilo, use golman i najisturen napagjac nema igrano.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Абе денес на Кедира роденден,со Коентрао дуваат наргиле сеа:pos: ,идат овие на афтерпарти сеа :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Албиол и у Валенсија играше задњи везни, дури почесто и од штопер.

Него најдобриот момент на натпреварот беа забите на играчот од АПОЕЛ :pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom