Фан Клуб: Реал Мадрид

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Подобро дефанзивна формација и на контри и да си извлече бод Мурињо, да си осигура титула отколку да паднат бруки со ваква офанзивна формација.
Живи глупости ти е ова.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ccc primali gol, ama guess what , ne e po vina na Albiol rofl. Strasni golovi, valjda oti ja neam gledano utakmicata zatoa :P.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
многу нинџиски да не е вака против Барселона?:cautious:
Да пробаме па да видиме. Во купот последните 30 минути функционираше предобро :D
--- надополнето: 31 март 2012 во 22:54 ---
Подобро дефанзивна формација и на контри и да си извлече бод Мурињо, да си осигура титула отколку да паднат бруки со ваква офанзивна формација.
Зашто би паднале бруки? Немора да значи, ама може и така па да испадне.

У секој случај сакам да се проба барем еднаш :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428

Контрао им прави смеи на сметка на Роналдо. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Чаби го повредил зглобот.... ќе одмара 2-3 месеци :mad: :mad:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што му е на Игуаин бе? Јес да даде 2 гола, ама едноставно не е ни 40% од тоа што беше. Дриблинг никаков, брзина - желка, себичњак станал невиден. Незнам, ама треба да се опрае.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.811
Поени од реакции
30.692
^ Добар си е, уживајте.
Ниту му е работа да дрибла (за тоа е тука Марсело, Роналдо, Ангеле и остала багра), ниту пак да подава (за тоа е тука Кака, Озил, Алосно и остала багра), работата му е да дава голови и тоа го прави мошне добро.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Е да бе, може и нема никаква работа. Не заебавајте, не му било работа да дрибла, не му било работа да додава...Не се глупирајте, реков не е ни 40% од тоа што беше.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ Е да бе, може и нема никаква работа. Не заебавајте, не му било работа да дрибла, не му било работа да додава...Не се глупирајте, реков не е ни 40% од тоа што беше.
Епа тој пресинг што го врши напред постојано, го истоштува. Зашто ви е чудно тоа. Јас сум задоволен од него постојано да врши пресинг и да ги принудува играчите на противникот да ја избацат топката на памет и да постигнува голови. Не ми е потребен ни ти Кристијано да изиграва, ни ти Озил. Асистенција знае да направи, реализација има одлична. Нека си биде свој каков што е, немора никого да се труди да го копира.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.811
Поени од реакции
30.692
Тоа е нормално друже, знам навикнати сме сите на тој стариот кога на свој грб го носеше Реал кога само тој даваше голови, али тоа време помина, тогаш ги немаше Роналдо, Бенз, Кака, Озил, Ангеле...сега со вакви играчи и неговата улога во тимот се намалува и му се растеретува улогата сега во тимот има играчи кои исто така даваат голови и асистираат, еве погледни статистика 20 гола 5 асистенции за Пипа сезонава, 17 гола 6 асистенции за Бенз, кога го гледам ова ептен ми е ќеф, двајца напаѓачи во добра форма.
Јас не знам што сакате повеќе али ајде, да кажеше за Арбелоа ќе ти се придружев :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom