Фан Клуб: Реал Мадрид

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Рубен има имунитет од црвени картони?!

едниот жолт е на де гузман, пошто на негово место влезе... а инаку шо да кажам, цувишно ќе биде !!!
де гузман покасно доби жолт... провери на резултати...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
4 црвени, повреде, измене и дава само 4 минуте продуженија. Па уште Реал у напад, а овја на 3:45 суди крај! Рубен добија два жути и никому ништо! САМО ЕДНО ЌЕ КАЖЕМ, МИ СЕ ЗГАДИ И ОД ФУДБАЛ И ОД СВЕ!!! ДАЈТЕ ИМ ЈА ТИТУЛАТА НА Барса, У ГС ДА ЈА ПИКНА!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Четири бодови за 3 дена. Not bad at all :facepalm:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
........................................................................................................................................................................................................................

АКО ЈА ИЗГУБИМЕ ТИТУЛАВА ЧЕ ОТЕПАМ НЕКОЈ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Што се случуваше на натпреварот:sick::eek::confused::confused:? Ги гледав последните 20мин и се чудев што се дешава,за лига која претендира да биде најдобра во светот,ова никако не смее да се случува, ај да беше македонска ‘‘прва‘‘ лига ке разберев ама ова :confused::confused::confused:. До толку ли се моќни оние Глумиците барселонски? Се надевам реал ке си ги задржи овие 6-7 бода предност над оскаровската актерската екипа од барселона и ке ја земе титулата. поззз

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
едниот жолт е на де гузман, пошто на негово место влезе... а инаку шо да кажам, сувишно ќе биде !!!
Cekaj , znaci ona na livescore.com e greska?
Tamu po ime gi pisuva zoltite kartoni, a ne po pozicija.
Prasuvam posto ne ja gledav tekmava.

R

Rigel Kent

Гостин
Што се случуваше на натпреварот:sick::eek::confused::confused:? Ги гледав последните 20мин и се чудев што се дешава,за лига која претендира да биде најдобра во светот,ова никако не смее да се случува, ај да беше македонска ‘‘прва‘‘ лига ке разберев ама ова :confused::confused::confused:. До толку ли се моќни оние Глумиците барселонски? Се надевам реал ке си ги задржи овие 6-7 бода предност над оскаровската актерската екипа од барселона и ке ја земе титулата. поззз

6:D

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
а 20 мин на кого е тој жолт?! нилмар?! :confused:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пцујте го Мурињо бе, ради тие негови потези и црвени го тера и тимот на такви работи и го јадат цело време. Неколку утакмици по ред изваѓа погрешен состав за измените и да не збориме, Бензема изгубен цел натпревар тој Игуаин 76 го става, епа ок е, тој си знае... пцујте го него , а не Касиљас, го излажа топката и готово. Уште еднаш по кој знае кој пат, не се остава резултат на 1 разлика да си играш ташакот. Осасуна изгубена е ви гарантирам.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
шц, ало, излезете малку, и така залади, изладете ја и главата па после пишувајте, тресете глупости сеа....

Kajgana Shop

На врв Bottom