Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Реал Мадрид не сака финалето од Копа дел Реј да се игра на Бернабеу. Исто како што тоа го направи фарселона во 2004 кога Реал требаше да игра со Сарагоза ...
Sve se vraca sve se placa, so gi ebam , ja da sum ic ne im bi dadel da igrat, ebati ciganarijata. Inace ako ne se lazam na natprevarot Barsa- Vilareal komentatorot spomna deka Borha Valero ima otkupna klauzula od 40 milioni evra, ama e pri kraj so dogovorot ili nesto.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаха му се плаче од болка, се стиска :)

Него имам пишано неколкупати по темиве, не знам дали знаете вие, ама титулата од ЛШ што сте ја освоиле 1958, Реал започнал тогаш иницијатива да му припадне службено на Манчестер затоа што до пред несреќата бил главен фаворит за неа. Сакам да кажам дека за некои постапки ко овие не ви треба да потенцирате кралски клуб. Cheers.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
Хаха му се плаче од болка, се стиска :)

Него имам пишано неколкупати по темиве, не знам дали знаете вие, ама титулата од ЛШ што сте ја освоиле 1958, Реал започнал тогаш иницијатива да му припадне службено на Манчестер затоа што до пред несреќата бил главен фаворит за неа. Сакам да кажам дека за некои постапки ко овие не ви треба да потенцирате кралски клуб. Cheers.
Ако го виде ова alexsr одма ќе рече дека ради Франко таа титула не му била препишана на Манчестер. :cool:

Ти да не го сликаше? :D
Да бе на кафе беше прееска кај мене па татко ми му напраи една тетоважа. :D
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 20:57 ---

Од македонци е праено.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Кога сме веќе кај тетоважите, нашиот бивш лепотан...

комотно може да се префрли у НБА сеа... :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Raúl Albiol
Y mañana me corto el pelo.....

фала ку*цу! :pos:

тренд на шишање у последно време ги фати... :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
Една радосна вест за нас, последна сезона за Итуралде, од наредната година нема веќе да суди.. :D

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Една радосна вест за нас, последна сезона за Итуралде, од наредната година нема веќе да суди.. :D
Iturralde notably refereed the El Clasico on three occasions, in 1999, 2005 and most recently in November 2010, in which he was praised for his solid and free-flowing performance
(y)
добро е,ми се смачи од фацата лимонска

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Него сега се потсетив на една изјава на Торес, додека играше за Патетико. Тогаш рече: „Никогаш нема да го облечам белиот дрес“. Е сега и да сакаш нема да можеш, шутаре едно :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добро му стои али дека му опаѓа затоа ја скратил:D
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 05:30 ---
Овој играч би го прифатил со 3 раце. Кој талент е никој не е свесен!!!
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 05:34 ---
Кога сме веќе кај тетоважите, нашиот бивш лепотан...

комотно може да се префрли у НБА сеа... :D
Профи Тетус(y):sneaky:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шо пробуе Мурињо да го емитира Бензема со фризурчето не ми е јасно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom