A
apidrone
Гостин
Многу ветар имаше, и топкана летна едно 2-3 метра..А шо се деси со слободниот на Крис коа Чаби ја чепна топката![]()
Многу ветар имаше, и топкана летна едно 2-3 метра..А шо се деси со слободниот на Крис коа Чаби ја чепна топката![]()
и му го купивме ова...
![]()
Close enough!
И заминавме на пат. Арно ама нема чартер до Мадрид, мораше прво преку Барселона. Стигаме у Барселона...
![]()
мислиш на Антартикот си... смрзнати побрзавме да фатиме авион за Мадрид, летот 32/7 штотуку тргнуваше...
Стигаме у Мадрид, пекол, не се диши, таква клима не била забележана последниве три години... Го наоѓаме замокот „de Irina & Cristiano“, ѕвони на врата... нема никој... глеаме тераса до нас... хех, лесно е за нас штом има тераса. Му ја викнавме : Излези момче, и оп...
![]()
Еј, дечки, ајде влагајте. Одам ја до маркет да купам супа за бебето, одма се враќам...
Влагаш у тоа замокот, штама, и многу големо у пм. Одиме 219 метри понапред и оп...
![]()
и на тоа плазмата пуштено: Мерлин Монро - Хепи Брдеј мр. президент...
Ние целосно шокирани од глетката, (мислам кај си видел ти пуканки у сад за кикирики ставено бе !? )... одеднаш низ вратата влегува Роналдо...
![]()
- За два саата ти реков дека тоа ќе го правиме мори, не за две минути !!! Влагај назад у кујна да направиш баклава за гостите...
И нас тогаш ни спадна... каменот од срце де.
Па муабет со Роналдо.... му го даваме поклонот...
![]()
- Епа уште помало, неможевте да најдете !?
Па му ветивме дека ќе му нарачаме поголем примерок од истото за да му стигне у мај...
Мислевме и да преспиеме у една од 75 гостински соби, но ни се јави Котевски и ни рече: - Кај сте заминале вие без биометриски пасоши бе !? Со финта а !? Назад одма...
и така...
Смир(и)нов...Шо ќе беше та водката шо ја имаше кај Рони,тек сеа се отрезнаф -.-.
Пепе и Марсело да не ти подметнале нешто у водката ?Шо ќе беше та водката шо ја имаше кај Рони,тек сеа се отрезнаф -.-.
Можда,јас со ирина бев на само,ја анализирафме од Роналдо играта.И кажав,преку мојот долг ....монолог,дека на Роналдо му е релативно краток....фитиљот при провокација.И со мојот дебел.....глас ,ја убедиф дека на Роналдо му е слаб...радиусот на движење.Ми го грабна...пенкалото од рака,го стави...во кутијата на масата,ја голтна ....пијачката на брзина,ја забриша ... пудрата од маицата...и ме однесе да му го кажам то в лице.Пепе и Марсело да не ти подметнале нешто у водката ?![]()
За тие шо не биле кај КР на роденден да им отркријам која беше неговата реакција....и ме однесе да му го кажам то в лице.![]()