Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
6-0: Castilla beat Coruxo with a shower of goals from Joselu (3), Denis (2) & Carvajal

Печени се првиот и третиот за Примера... само у чив дрес ќе ги гледаме !? :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Carvajal у Реал место Arbeloa :vozbud: Joselu у Гетафе на печење (y)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Среќен Роденден мајсторе, се најдобро, да постигнеш мнооооогу голови и да освоиш мноооооооооооооооогу титули во дресот на Реал Мадрид.

А да, да те гледаме барем уште 5 години во дресот на Реал Мадрид.

Иначе вчера ги добивме Гетафе на рутина и играчите не играа ни со пола од нивните можности.

И нас не оштети вчера судијата.

п.с. Честито победа !

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
б
и му го купивме ова...

Close enough!

И заминавме на пат. Арно ама нема чартер до Мадрид, мораше прво преку Барселона. Стигаме у Барселона...

мислиш на Антартикот си... смрзнати побрзавме да фатиме авион за Мадрид, летот 32/7 штотуку тргнуваше...

Стигаме у Мадрид, пекол, не се диши, таква клима не била забележана последниве три години... Го наоѓаме замокот „de Irina & Cristiano“, ѕвони на врата... нема никој... глеаме тераса до нас... хех, лесно е за нас штом има тераса. Му ја викнавме : Излези момче, и оп...

Еј, дечки, ајде влагајте. Одам ја до маркет да купам супа за бебето, одма се враќам...

Влагаш у тоа замокот, штама, и многу големо у пм. Одиме 219 метри понапред и оп...

и на тоа плазмата пуштено: Мерлин Монро - Хепи Брдеј мр. президент...
Ние целосно шокирани од глетката, (мислам кај си видел ти пуканки у сад за кикирики ставено бе !? )... одеднаш низ вратата влегува Роналдо...

- За два саата ти реков дека тоа ќе го правиме мори, не за две минути !!! Влагај назад у кујна да направиш баклава за гостите...

И нас тогаш ни спадна... каменот од срце де.
Па муабет со Роналдо.... му го даваме поклонот...

- Епа уште помало, неможевте да најдете !?

Па му ветивме дека ќе му нарачаме поголем примерок од истото за да му стигне у мај...

Мислевме и да преспиеме у една од 75 гостински соби, но ни се јави Котевски и ни рече: - Кај сте заминале вие без биометриски пасоши бе !? Со финта а !? Назад одма...

и така...
:pos:
браво мајсторе!:cuc:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497

27 години, таман влева во најдобрите фудбалски години. На него се сеќавам кога беше мал арогантен португалец, брз, агилен и атрактивен дриблер. Али, созреа и како човек и како фудбалер. За жал, сеуште има луѓе кои го доживуваат како арогантен богат манекен, и штета е што го прати таква репутација, мада и самиот тој носи кривица за тоа. На крај краева не е ни многу битно што другите мислат, и сигурен сум дека и самиот тој го знае тоа.

Исто така како фудбалер многу се промени и денеска стана ладнокрвен убиец, страв и трепет за одбраните и голманите ширум Европа. Сакам долго да остане во Мадрид, да стане легенда на тимот, и да биде запаметен како таков. Го пратам и го сакав во Реал уште кога дојде во Англија, и среќен сум што ја имам таа чест да го гледам секој викенд во дресот на Реал Мадрид. Среќен роденден Крис ! :love:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497

Neymar via Twitter: “Before the match … I’d like to send congratulations to the ace and idol Cristiano Ronaldo .. What an honour to be born on the same day! Hugs”
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 21:00 ---

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Пепе и Марсело да не ти подметнале нешто у водката ?:)
Можда,јас со ирина бев на само,ја анализирафме од Роналдо играта.И кажав,преку мојот долг ....монолог,дека на Роналдо му е релативно краток....фитиљот при провокација.И со мојот дебел.....глас ,ја убедиф дека на Роналдо му е слаб...радиусот на движење.Ми го грабна...пенкалото од рака,го стави...во кутијата на масата,ја голтна ....пијачката на брзина,ја забриша ... пудрата од маицата...и ме однесе да му го кажам то в лице. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
...и ме однесе да му го кажам то в лице. :)
За тие шо не биле кај КР на роденден да им отркријам која беше неговата реакција.
шо збори овој...а Ирина му се смешкаше на нашиов мангуп.

Kajgana Shop

На врв Bottom