Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Дај нека отвори некој тема ЕлКласико за во среда, вие првата ја играте дома. :)
За да читаме како се караат, вреѓаат и слично ? Не сите има исклучоци кои се воздржуваат, подобро да нема тема што е според мене, али сепак нека одлучат другите, сеисто е ..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Од ова ракометов нема време да влезеш у фан клубот.
Кој да мисли на ел класико коа имаме класика на ТВ во кој учествува Македонија:vozbud:

Мислим дека ќе излезе со овој состав како на АС што е. Најлогичен ми е некако.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Овој состав е од декември, ваљда нема пак Коентрао десно, Лас игра десно според мене, рамос со варан, Пепе и Алонсо во средина, Озил десно ; Кака и Роналдо лево, Игуаин напред

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пак Коентрао десно?? Нели видовме не иде така.
Лас мора да игра на средина, Шахин има премалку минутажа и тешко дека баш на ваква утакмица би изиграл како што треба. Арбелоа е суспендиран, така да Коентрао е најлогично решение за десен бек.
Само едно нешто ме плаши, Пепе да игра заедно со Чаби а Албиол да игра централен со Рамос. Е тогаш наебавме!

A

apidrone

Гостин
Море коа ќе не истрола Мурињо со Сахин, со Албиол, со Каљехон :pos: И така самиот рече дека купот не е приоритет...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Само кој к*р бе Карваљо, што се дешава со него... :cautious:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Може и Рамос десно Пепе Варан Коентрао, па Лас Чаби и Марсело лево крило Роналдо десно

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А може да изненади и со Карваљо, не се знае. Лас - Карваљо - Рамос - Марсело; Пепе - Чаби; Ди Мариа - Озил/Кака - Роналдо; Игуаин/Бензема.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Во е клучо
Икер, Лас, Рамос, Варан, Марсело, Чаби, Коентрао,Пепе, Роналдо, Марија/Озил, Бензема/Игуаин.

Kajgana Shop

На врв Bottom