Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=29101:2012-01-16-11-14-27&catid=8:2011-03-26-19-23-19&Itemid=23
дефинитивно најодвратниот тим што некад постоел
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 16:39 ---
А кој да игра бе ако Пепе не може? Албиол? Не фала, подобро Варан да згреши ако веќе натака иде работата, отколку Албиол.
Ќе игра Пепе најверојатно.Како и да е Варан нема искуство и знаејќи го Мурињо никогаш не би го ставил Варан пред Албиол,барем не оваа сезона.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Пепе ако игра ДМФ не очекувајте Варан прва постава бидејќи знаете дека Мурињо го сака Албиол и најверојатно тој ќе биде стартер.
Иначе ние го заборавивме момаков ама во Мадрид чекаат на него.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Иначе од следните 9 утакмици кои ќе ги играме 8 се во Мадрид. 6 на бернабе 1 кај Гетафе 1 кај Рајо и една на гости во Севиља кај Бетис. Тука би можеле да ги земеме сите бодови, барса да киксне барем еднаш и ќе праиме pasillo :D

A

apidrone

Гостин
Иначе од следните 9 утакмици кои ќе ги играме 8 се во Мадрид. 6 на бернабе 1 кај Гетафе 1 кај Рајо и една на гости во Севиља кај Бетис. Тука би можеле да ги земеме сите бодови, барса да киксне барем еднаш и ќе праиме pasillo :D
Почекај, прво Билбао...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Пепе и Арбелоа изгледа нема да играат на Ел Класико. Е сега одбраната би требало да изгледа вака :
Рамос-Албиол-Варан-Марсело
Или може Ласана да биде десен бек, а партнер на Чаби да биде Сахин. Хммм може да се направат многу комбинации и баш ме интересира со каков состав ќе излези Мурињо в среда.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
--------------------------Касиљас------------------------
--------Лас----Рамос-----Пепе-----Марсело--------
-----------------Алонсо--------Коентрао---------------
--Каљехон--------------Кака--------------Роналдо--
----------------------------Хиго-----------------------------
Според мене ги очекувам ^

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Мурињо за време на една од изминатите пресконференции со одбрана на Роналдо:
„Имате ли статистика на другите клучни играчи во големите првенства? Роналдо има постигнато такви резултати за една година, какви што некои други ги прават за пет“!
„Ти ми зборуваш за златната топка? Да, таму имаше еден подобар, мислам дека игра во Казахстан, Авганистан, а не во Еестонија мислам дека беше. Боже...“ :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Роналдо: Не чуствувам никаков притисок против барселона.

"I always try to relax before a game. The pressure doesn't get to me. I try to stay positive and always see new challenges. My mental strength is very important to me," Ronaldo said in an interview with DT.

"I just want to win every game and play well. That's always my goal; put in a good performance and get a good result. I don't mind who the opponent is because my motivation will always be the same.

"When you're happy and enjoying your football, you only want good things to happen to the team and have fun."

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Од ова ракометов нема време да влезеш у фан клубот.
Кој да мисли на ел класико коа имаме класика на ТВ во кој учествува Македонија:vozbud:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Дај нека отвори некој тема ЕлКласико за во среда, вие првата ја играте дома. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom