Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
3-0 победи Кастиља против Сан Себастијан.
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:23 PM ---
п.с. Денес Мората наполни 19 години,му посакувам се најдобро и за некоја година да заигра за првиот тим.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Изјави после утакмицата...
Sergio Ramos“
„Malaga je u drugom poluvremenu pokušala reagirati,ali mi smo bili odmorni.Mi smo ipak igrali ozbiljnu igru od početka jer smo znali kakva je Malaga i da more zaprijetiti.“
„Osjećam se dobro kao srednji branič,ali neće mi se biti teško vratiti na moju poziciju desnog kada budem trebao.U napadu golove postižu Ronaldo,Higuain i Benzema.Mi smo sretni što ih imamo.“
Jose Mourinhoo:
„Dali smo nevjerovatne performanse u prvom dijelu.Isto smo tako igrali i protiv Lyona,ali ovo večeras je ipak bilo bolje.Mi smo odigrali odlično prvi dio u kojem smo praktički riješili igru.Malaga nije bila Malaga u nakon poluvremena,u potpunosti se promjenila,ali mi smo se držali.“
„Meni se sviđa sve.Igramo dobro nogomet s jednim ili dva dodira,naše kretanje bez lopte je dobro,i naši bekovi i srednji vezni pritišću teren kako bi imalo kontrolu nad protivnikom.Sviđa mi se moja ekipa u svakom pogledu i zabijamo golove iz svih situacija;iz slobodnih udaraca,kornera,kontra-napada…Dali smo mnogo od sebe,iako u drugom dijelu nismo igralo potpuno sigurno,ali obrana je funkcinirala odlično i držali si koncentraciju na maksimumu.“
„Kao što sam već rekao da Ronaldo nije sebičan igrač.On ponekad asistira,a ponekad i ne,ali tada zabije gol.On je odličan igrač.“
„Uvijek sam imao poštovanja prema Malagi i mišljenje mi se nije promjenilo.Sretan sam što smo uzeli sva tri boda koja su nam veoma važna kako bi bili na vrhu tablice.Sutra čekamo Levante koji će vjerovatno igrati odlično kako bi na prestigao,ali ovo je nogomet,nema ljutnje.“
Crsitiano Ronaldo:
„Sretan sam zbog mojih golova,ali ono što je važno jest da smo pobjedili,s njima ili bez njih.Ne brinem se kada ne zabijem pogodak već kada ne pobjedimo.“
„Pružili smo odličnu izvedbu;u prvom dijelu smo vjerovatno imali najbolje trenutke dosad odigrane u ovoj sezoni.Moje slavlje s Marcelom je bilo zbog brazilske muzike koju obojica volimo.“
Alvaro Arbeloa:
„Naše prvo poluvrijeme je bilo fantastično,jedno od najbolji stvari koje je Real Madrid dosado imao.Drugo poluvrijeme je pokazalo kako je teško protiv Malage igrati i kakva je ona.Stvarno su se trudili i tražili taj gol nakon pauze.Oni nisu imali što izgubiti i mi smo bili konzervativniji.Pokušali smo zadržati posjed lopte što duže,ali smo cijelo vrijeme trebali gledati rezultat jer je to jedini put kojim znamo igrati.“

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дефинитивно Леванте че ни биди конкурент за титулата :D

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Леванте бе :)
шо дрога зимат, кој да ги знае :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Добра вест е тоа :D

Инаку следното е вонредно коло, со Виљареал во среда од 22:00 мислам дека и пренос ке има.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Лани фановите на Леванте се заебаваа, поставуваа слики 9-0 ? Yes, we can. Или нешо слично... Сеа види ги што прават :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ке биде густо измеѓу нас и Леванте а очекувам подоцна да ни се приклучи и Барса во трката за титулата.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom