Roger that!![]()
Повеке од пола од навивачите спротивното го викаат 2 години уназад. Бензема треба уште мнооогу да направи за да не убеди. На добар пат е, али никој нема со зборови да ме убеди дека е по квалитетен, освен самиот Бензема.Хиго е ѕверка ама со ваков Бенз неможе да се држи, стварно штета(не е никаква провокација) :/ Со овој Бенз може моментално само Руни да се држи кој знае исто така префектно да изигра за тимот, да придонесе за тимот, да донесе победа, да дае гол кога највеке треба и да искичми пола тим!!!
Верувај ми дека и ја очекувам да игра боље од Роналдо (пошто ја гледам кој си го е*авка најдобриот тим у свет на секоја утакмица со голченце или асистенција) ама чекам да почне.Повеке од пола од навивачите спротивното го викаат 2 години уназад. Бензема треба уште мнооогу да направи за да не убеди. На добар пат е, али никој нема со зборови да ме убеди дека е по квалитетен, освен самиот Бензема.
Нека го земе веќе ЈувеАбе овој Албиол кој аматер е.... у маало деца кога играат дефанзива се посрептни од овој црепов![]()
вторава половина од сезонава се очекува повеќе да игра за да фати место во Шпанија за европското, така да лошо ни се пишува...освен ако изненади мурињо и да го даде во јуве или сити..Нека го земе веќе Јуве![]()
Video imash strana ponazad.Момци ајде поопширно ќе ве молам. Вечерва ми се роди внук па бев да славам, го пропуштив дуелот, добрејдено е и текст и видео. btw честито победа![]()
Што ќе иде кутриот.. и така нема да заигра освен ако не се повреди некој од Рамос/Пике/Пујолвторава половина од сезонава се очекува повеќе да игра за да фати место во Шпанија за европското, така да лошо ни се пишува...освен ако изненади мурињо и да го даде во јуве или сити..![]()
исто како Макелеле да го гледамЛасс каков играч човече...