Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Хиго е ѕверка ама со ваков Бенз неможе да се држи, стварно штета(не е никаква провокација) :/ Со овој Бенз може моментално само Руни да се држи кој знае исто така префектно да изигра за тимот, да придонесе за тимот, да донесе победа, да дае гол кога највеке треба и да искичми пола тим!!!
Повеке од пола од навивачите спротивното го викаат 2 години уназад. Бензема треба уште мнооогу да направи за да не убеди. На добар пат е, али никој нема со зборови да ме убеди дека е по квалитетен, освен самиот Бензема.

Повеке од пола од навивачите спротивното го викаат 2 години уназад. Бензема треба уште мнооогу да направи за да не убеди. На добар пат е, али никој нема со зборови да ме убеди дека е по квалитетен, освен самиот Бензема.
Верувај ми дека и ја очекувам да игра боље од Роналдо (пошто ја гледам кој си го е*авка најдобриот тим у свет на секоја утакмица со голченце или асистенција) ама чекам да почне.
Иначе има многу играчи не само во Реал туку и во други клубови што се добри голгетери ама со БОСИ ТИМОВИ:P

Момци ајде поопширно ќе ве молам. Вечерва ми се роди внук па бев да славам, го пропуштив дуелот, добрејдено е и текст и видео. btw честито победа :)

jpeg-14804800F79157FB-20120104-img_34323690.original.large-4-3-800-152-0-2848-2021_fitwidth_420.jpg

Сами бижутербој:cuc:
Каков гол само,не чекаше некој да му подаде и да излезе во празно туку сам направи слалом и БАНГ!;)Фак ју Роналдо

Сами се изнервира и на брат му кичмата.

Обично не верувам во местенки, ама ова апла ќе да беше. Такви беа головите шо ги примивме никакви

Нека го земе веќе Јуве:D

вторава половина од сезонава се очекува повеќе да игра за да фати место во Шпанија за европското, така да лошо ни се пишува...освен ако изненади мурињо и да го даде во јуве или сити.. :D

405428_10150462924189773_96686264772_8606200_1402704528_n.jpg

чичко Iker со уште една IFFHS-топка :)
по четврти последователен пат прогласен за најдобар голман на годината за Интернациналната Федерација за Фудбалска Статистика и Историја

најдобрите 5 голмани за 2011:
1. Iker Casillas (Real Madrid) / 248 бодови
2. Manuel Neuer (Bayern Múnich) / 130 бодови
3. Víctor Valdés (FC Barcelona) / 114 бодови
4. Gianluigi Buffon (Juventus) / 63 бодови
5. Petr Cech (Chelsea) / 41 бодови

Момци ајде поопширно ќе ве молам. Вечерва ми се роди внук па бев да славам, го пропуштив дуелот, добрејдено е и текст и видео. btw честито победа :)
Video imash strana ponazad.

вторава половина од сезонава се очекува повеќе да игра за да фати место во Шпанија за европското, така да лошо ни се пишува...освен ако изненади мурињо и да го даде во јуве или сити.. :D
Што ќе иде кутриот.. и така нема да заигра освен ако не се повреди некој од Рамос/Пике/Пујол :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom