Фан Клуб: Реал Мадрид

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Прееска со Урбан правевме муабет. Хесе, Хоселу, Мората, Сарабија и Алекс на Класико, па да видиме кој ке игра со срце и со душа. :)
--- надополнето: Dec 11, 2011 10:35 PM ---
А кога сме кај трансвери, ја би го купил оноа копиле од октопод шо ја погоди утакмицава и би му ставал гомна за јадење у кутијата на барса :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Прееска со Урбан правевме муабет. Хесе, Хоселу, Мората, Сарабија и Алекс на Класико, па да видиме кој ке игра со срце и со душа. :)
--- надополнето: Dec 11, 2011 10:35 PM ---
А кога сме кај трансвери, ја би го купил оноа копиле од октопод шо ја погоди утакмицава и би му ставал гомна за јадење у кутијата на барса :)
Убавиот он :D:love:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ццц да бе, му еб*м тоа животињата... тоа беа и предвидувањата по неговата „реакција“, Реал ќе води и Барса ќе направи пресврт... :cautious:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Инаку, у вторник ја играме првата утакмица од Копа дел Реј со Понферадина... 19 е коеф. за кец! Профит !? :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
За муабетот со вамос_реал и сличните такви фанчиња. Во ред е да се направи поредување, и јас сум свесен дека Барселона е едно ниво погоре од нас, али свршување на нивните играчи (океј е да го пофалиш) и плукање по нашите играчи, страшно ме иритира.

Тие кои го пишуваат тоа уште сега би почнале да навиваат за Барселона али ги јебе тоа што имаат "стаж" во Реал, за кој сите околу нив знаат, и после тоа би биле предмет на исмејување. Не го пишувам ова конкретно за никој, али имаше повеќе постови кои ме асоцираа на тоа.

И на крај, само сакам да ви постирам една строфа од една наша песна, која мене ми е посебно драга и која најдобро ќе го опише тоа што сакам да го кажам:

No me importan lo que digan,
lo que digan los demas,
yo te sigo a todas partes,
y cada dia te quiero mas.

И да се лутат оние кои нема да разберат, мојот слободен превод во една реченица е:

Не ми е важно што другите зборуваат, со тебе сум и те сакам се повеќе и повеќе. (секако се мисли на Реал Мадрид.

Иначе Понферадина е најдобриот можен противник за да се исчистат фрустрациите од Барселона и да се започне нова победничка низа која ќе трае до наредното Ел Класико. :D Понферадина во својата историја најголемата победа ја има забележано токму против Реал, можеби не по голови, но по важност сигурно. 6 - 1 во далечната 1967, а таа година актуелен европски првак беше Реал Мадрид.
--- надополнето: Dec 12, 2011 12:41 AM ---

:love: :love: :love:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Каков нервен слом, нека каже Ацид на колку време го банира...:D
1 месец и 8 дена:D
--- надополнето: Dec 12, 2011 2:17 AM ---
Немам зборови повеќе за Ел Класико и за тимот...јас го сакам и ќе навивам понатаму за него ама да неможеш на една Барса еднаш да и кажеш НЕ, е тоа ме излудува!!!
Синојќа животот ми се скрати за поточно 10 години и 7000 ми зема мојот Реал:D

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
игравме на ниво, но сепак повторно проблем беше реализацијата и за тоа сами сме си криви... се надевам и покрај поразов ќе успееме да се вратиме посилни, па можеби титулава ќе ја осоиме со победа на камп ноу, сепак има уште многу до крајот!!

Kajgana Shop

На врв Bottom