Игуаин надвор, Леон во игра. Ништо не одигра, Бензема колку толку бар се трудеше нешто, ја убеден сум да ги имаше двете шанси на Игуаин, Бензема ќе постигнеше еден гол.Можно ли е Игуаин да постигне гол а да не проба да го помине голманот ? Роналдо се фолира као и обично, једина светла точка е Озил. Леон во, Бензема Надвор од терен!
Нема везе. Во Игуаин имам многу поголема доверба од онаа на Бензема. Ако сега во овие моменти се извади Игуаин... на лошо ке тргне работата. Како и да е, во Игуаин имам доверба дека ке постигне гол, а во Бензема немам никаква.Игуаин надвор, Леон во игра. Ништо не одигра, Бензема колку толку бар се трудеше нешто, ја убеден сум да ги имаше двете шанси на Игуаин, Бензема ќе постигнеше еден гол.
Точно кажано...Бензема да биде класичен шпиц а во игра едно класично крило (Леон или Марија)Игуаин надвор, Леон во игра. Ништо не одигра, Бензема колку толку бар се трудеше нешто, ја убеден сум да ги имаше двете шанси на Игуаин, Бензема ќе постигнеше еден гол.
Lani za lani, nemoj da ziveesh vo minatoto. Jas da sum na mestoto na Mou, odma gi vadam Ronaldo i Higuain...Ronaldo zoshto glumi kurnaz, se gubi ustvari, a Higuain dechkoto misli deka e najdobar napagjach na site vreminja, leta so Ronaldo...Нема везе. Во Игуаин имам многу поголема доверба од онаа на Бензема. Ако сега во овие моменти се извади Игуаин... на лошо ке тргне работата. Како и да е, во Игуаин имам доверба дека ке постигне гол, а во Бензема немам никаква.2 битни гола дал во минатата сезона, а овој не пропушташе утакмица а да не се запише во листата на стрелци, колку само бодови ни донесе = Бензема аут.
Епа на кој факти да се потпрам ? На пријателските ? Довербата не е стекната од 2 утакмици, туку од години наназад.Lani za lani, nemoj da ziveesh vo minatoto. Jas da sum na mestoto na Mou, odma gi vadam Ronaldo i Higuain...Ronaldo zoshto glumi kurnaz, se gubi ustvari, a Higuain dechkoto misli deka e najdobar napagjach na site vreminja, leta so Ronaldo...
Не, вака, минатата сезона не ме занима, ама реално, овој натпревар и двајцата се големи дупиња, така да кој и да испадне нема да биде грев.Нема везе. Во Игуаин имам многу поголема доверба од онаа на Бензема. Ако сега во овие моменти се извади Игуаин... на лошо ке тргне работата. Како и да е, во Игуаин имам доверба дека ке постигне гол, а во Бензема немам никаква.2 битни гола дал во минатата сезона, а овој не пропушташе утакмица а да не се запише во листата на стрелци, колку само бодови ни донесе = Бензема аут.