Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Можно ли е Игуаин да постигне гол а да не проба да го помине голманот ? Роналдо се фолира као и обично, једина светла точка е Озил. Леон во, Бензема Надвор од терен!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Не е тоа тоа играта, али пак, да реализиравме од трите шанси една многу полесно ќе беше. Во овие натпревари е многу битно како ќе се отвори натпреварот, ако постигнеш гол до 30 минута потоа се оди како подмачкано и сигурно постигнуваш уште 2-3 лесни гола, но ако не постигнеш гол во прво полувреме како што е случај на овој натпревар, тогаш многу ќе биде тешко Реал да си ја наметне својата игра и да стигне до победата.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Katasrofalno poluvreme...shto se deshava so Ronaldo i Higuain???:uvo: Mora malce na strog rezim da premine Murinho dvajcava out...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Епа сеа докажа Мур дека стварно фали класична 9ка.

Пак мајмуниве се дигнати у облаци, особено ме лошо ме изненадува Игуаин, се повеќе станува посебичен и ванаби Роналдо... Би сакал да ги видам сите тројца у аут сега, ама нема друг напаѓач да стави... затоа е лош овој состав кога стартуваат сите тројца.

Ипак после првиот гол (ако го има) ќе играат многу полесно...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Можно ли е Игуаин да постигне гол а да не проба да го помине голманот ? Роналдо се фолира као и обично, једина светла точка е Озил. Леон во, Бензема Надвор од терен!
Игуаин надвор, Леон во игра. Ништо не одигра, Бензема колку толку бар се трудеше нешто, ја убеден сум да ги имаше двете шанси на Игуаин, Бензема ќе постигнеше еден гол.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе што зборите,како и да игра тој ќе биде оној што ќе го даде голот.Глеај сеа 49 мин Ел Пипита.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Игуаин надвор, Леон во игра. Ништо не одигра, Бензема колку толку бар се трудеше нешто, ја убеден сум да ги имаше двете шанси на Игуаин, Бензема ќе постигнеше еден гол.
Нема везе. Во Игуаин имам многу поголема доверба од онаа на Бензема. Ако сега во овие моменти се извади Игуаин... на лошо ке тргне работата. Како и да е, во Игуаин имам доверба дека ке постигне гол, а во Бензема немам никаква. :( 2 битни гола дал во минатата сезона, а овој не пропушташе утакмица а да не се запише во листата на стрелци, колку само бодови ни донесе = Бензема аут.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Точно кажано...Бензема да биде класичен шпиц а во игра едно класично крило (Леон или Марија)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нема везе. Во Игуаин имам многу поголема доверба од онаа на Бензема. Ако сега во овие моменти се извади Игуаин... на лошо ке тргне работата. Како и да е, во Игуаин имам доверба дека ке постигне гол, а во Бензема немам никаква. :( 2 битни гола дал во минатата сезона, а овој не пропушташе утакмица а да не се запише во листата на стрелци, колку само бодови ни донесе = Бензема аут.
Lani za lani, nemoj da ziveesh vo minatoto. Jas da sum na mestoto na Mou, odma gi vadam Ronaldo i Higuain...Ronaldo zoshto glumi kurnaz, se gubi ustvari, a Higuain dechkoto misli deka e najdobar napagjach na site vreminja, leta so Ronaldo...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Lani za lani, nemoj da ziveesh vo minatoto. Jas da sum na mestoto na Mou, odma gi vadam Ronaldo i Higuain...Ronaldo zoshto glumi kurnaz, se gubi ustvari, a Higuain dechkoto misli deka e najdobar napagjach na site vreminja, leta so Ronaldo...
Епа на кој факти да се потпрам ? На пријателските ? Довербата не е стекната од 2 утакмици, туку од години наназад.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Не, вака, минатата сезона не ме занима, ама реално, овој натпревар и двајцата се големи дупиња, така да кој и да испадне нема да биде грев. :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Очајно прво полувреме, Мур мора да менува нешто иначе отидоа уште 2 бода во неповрат

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Нормално, кога не можат дрвата Игуаин, Бензема и Роналдо, може Карваљо. Секоја чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom