Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Иначе за составот би сакал Гути да игра од старт нема сомнение дека ќе биде мотивиран па уште ако му се погоди денот..... се виде со сантандер од кога влезе какви пасови даде и колку ни се размрда играта
Иначе за лев бек би сакал Арбелоа да игра од причина што е многу интелегентен и со мали ситни прекршоци може да го сопре Меси а ако него го сопреме нема друг играч кој може да ни направи проблеми
И озбилно дајте да глеаме негде :)
Инаку прочитав поназад некој спомна да се повредел Меси...добро бе како може да сте толкави гадови да сакате некој играч да се повреди да скрши нога и слично

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
----Ronaldo---Pipita----
--Kaka------------BDB---
-------Xabi--Lass-------
Arbeloa-Garay-Albiol-Ramos
----------Iker---------

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Торес говори за продажбата на Арбелоа и Алонсо.

"The sale of Arbeloa, Hyypia and Alonso was an important loss. Alvaro was a player who did a vital job for us, always played to a high level and his flexibility was a huge bonus. Sami may not have played every week but he was a 10 out of 10 on and off the pitch, bringing calm to the ground and having everyone's admiration.

"And Xabi … players like Xabi are very rare. He was the team's engine and you know that when you change an engine, it takes time to work again."

:zver:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
I.Casillas
S.Ramos----------R.Albiol------------Garay----------Arbeloa
Lass----X.Alonso
VdV-----------Kaka(Granero)----------C.Ronaldo
G.Higuain
Како што гледате единствената дилема ке биде дали Кака ќе биде 100% фит до сабота.Доколку не е Гранеро ќе стартува а Гути мора да влезе кон 70 мин како резерва внесува многу свежина во играта.Во зависност од резултатот дали ќе ги бркаме или ќе не бркаат треба да влезат Гаго и Бенз.И уште еднаш без еуфорија,фалење или пак страв.
Хала Мадрид!:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо се фативте сите по Кака, демек цела сезона ни ја држит екипата, па есенцијален е за мечов. Море само ВДВ и Гути да ми се фит, ах Пепе да ми беше :(

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Шо се фативте сите по Кака, демек цела сезона ни ја држит екипата, па есенцијален е за мечов. Море само ВДВ и Гути да ми се фит, ах Пепе да ми беше :(
Кака си е Кака. А и одлично играше на Ноу Камп. Така да јас би сакал да го видам него во први 11.:toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Епа најверојатно нема да го видите, според АС нема да биде ни повикан за натпреварот. Али не ни мења ништо, идеме на победа.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Епа најверојатно нема да го видите, според АС нема да биде ни повикан за натпреварот. Али не ни мења ништо, идеме на победа.
Цццц. Ми скурчи више. Од кога кажав дека не е повреда. Него нешто друго.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако е нешто друго и бензенма немаше да го повикаат пошто е полош сезонава од кака, затоа џабе заговори

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Се надевам дека си у право.

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Јохан Кројф: Ако Барселона се опушти, Реал може да победи и со 6:2 :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
----------Роналдо----Игуаин----------

------------------ВДВ-----------------

----------Гути-------------Лас--------

-----------------Алонсо---------------

--Марсело--Рамос--Албиол--Арбелоа--

Јас мислам со оваа опција би бил првиот состав Марсело лево затоа што Меси не игра класично лево(а и Марсело не е толку лош како што беше) па сигурно Рамос ќе игра стопер а десната позиција секако Абелоа затоа што таму е покорисен отколку лево, Лас пред Гаго бидејќи е поцврст во дуели и подобро краде топки ... инаку ист е средниот ред како на пресвртот со Севиља кога Гути и ВДВ влегоа во игра....Можеби не треба да игра Марсело но се мсилам дека Рамос ќе игра стопер а во тој случај би било вака :toe:....или евентуална опција но тешко дека би било така Лас десен бек Арбелоа лево Гаго средина :toe:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Kaká se retira al gimnasio... y luego entrena en secreto
Пазете ја оваа реченица во превод
Кака е во сала (теретана)...... а после тренира тајно
Дали е можно ова и што се спрема???????????

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Kaká se retira al gimnasio... y luego entrena en secreto
Пазете ја оваа реченица во превод
Кака е во сала (теретана)...... а после тренира тајно
Дали е можно ова и што се спрема???????????
Од каде оваа информација ако можи да знам..??? :realmadrid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom