- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
Приметив ја уште со Лион дека за оваа година нема да има титули:kesa:Ти сеа ли примети бе? :nerv: не ја заслуживме од коа изгубивме дома од Барса:kesa:
Приметив ја уште со Лион дека за оваа година нема да има титули:kesa:Ти сеа ли примети бе? :nerv: не ја заслуживме од коа изгубивме дома од Барса:kesa:
Писателот сака да каже дека и летото кога излезе "шпекулација" за Роналдо и Кака дека ке дојдат, тука беа фановите на Милан и Манчестер и се смееа на секој наш пост во врска со трансверите. Не ти велам дека ке дојде или дека сакам да дојде, баш напротив...но почетокот на летото така беше овде.Што сака да каже писателот? :smile:
Дечки,добри ли сте??Секако дека ја заслужуваме титулата..И Барселона и ние имаме рекордни поени..Ти сеа ли примети бе? :nerv: не ја заслуживме од коа изгубивме дома од Барса:kesa:
Ја би рекол од кога изгубивме од истиов тим што играме вечерва. Не е срамно да бидеш два пати поразен од најдобриот тим во свет, тимот кој минатата сезона освои 6 трофеи. Јас кажав, и пак ќе кажам, ние титулата ја изгубивме пред се по поразот од Билбао на гости, а потоа и по киксовите со Осасуна и Хихон.Ти сеа ли примети бе? :nerv: не ја заслуживме од коа изгубивме дома од Барса:kesa:
Кака in.Ја би рекол од кога изгубивме од истиов тим што играме вечерва. Не е срамно да бидеш два пати поразен од најдобриот тим во свет, тимот кој минатата сезона освои 6 трофеи. Јас кажав, и пак ќе кажам, ние титулата ја изгубивме пред се по поразот од Билбао на гости, а потоа и по киксовите со Осасуна и Хихон.
Натпреварот го гледав до 30та минута, потоа ми снема струја поради глупово невреме. Дотогаш имавме иницијатива, напаѓавме, ама немавме многу шанси. Сега ќе биде многу потешко да се стигне до втор гол, Билбао имат црвен и ќе идат цело време на дефанзива, тешко ќе биде со оваа формација да се пробие тој нивен бункер, мора под итно да се мењава нешто.