Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Вчера оној на Алфа кажа дека Ди Мариа е наш дали трансферот е готов или неофициално е сеуште? И да ке ве замолам дајте некоја ДОБРА слика од ЦР9 ми треба за на фб имам ја ама некоја посебна сакам. Фала од напред :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Вчера оној на Алфа кажа дека Ди Мариа е наш дали трансферот е готов или неофициално е сеуште? И да ке ве замолам дајте некоја ДОБРА слика од ЦР9 ми треба за на фб имам ја ама некоја посебна сакам. Фала од напред :)

Нема ништо официјално со Ди Мариа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
@djmanga-ова беше најлошата партија на Чаби Алонсо во дресот на Реал.Некако како изгубен беше,во одбраната ги немаше оние негови претпознатливи стартови а во нападот направи неколку погрешни подавања,несвојствени за него.
Касиљас-феноменален
Рамос-одличен
Арбелоа-одбрана солиден,еден пробив напред немаше.
Гарај-добар
Албиол-за разлика од натпреварот со Осасуна добар,имаше и овде мали несигурности но добар во воздушните дуели.
Гаго-и тој како Алонсо делуваше изгубено,па поради нив во прво полувреме ни направија неколку изигрувања пред шеснаесетник
Кака-дрво невидено,не го препознавам,исто и Гранеро не ми се вклопуваат во тимов.
Игуаин-мора да го разбереме е во некаква криза последниве натпревари,па сака да постигне гол и на некои моменти делуваше себично.Со оглед на мајсторијата што ја направи,му давам пролазна оценка.
КР9-:aplauz::aplauz::zver::zver::cuc::cuc:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Милам дека на овој форум беше сликата со Ибрахимович и Пике во геј елемент, ме мрзи да ја барам поназад, ќе биде ли некој љубезен да ја постира пак?? Фала однапред :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Милам дека на овој форум беше сликата со Ибрахимович и Пике во геј елемент, ме мрзи да ја барам поназад, ќе биде ли некој љубезен да ја постира пак?? Фала однапред :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реков дека не пишуем више, ама сега морав. Шо викате за резултатот кој го прогонозирав пред утакмицава?? Реков ја ќе им закачиме 4 комада :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кристијано е под закана уште еден жолт картон - суспензија мислам.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата...го гледав натпреварот до рез. 1:2 и сум заспал..не се воодушевив од играта после можи играле подобро ама со Атлетико Б. мора подобро да изиграме и да победиме,а Барса да киксни најмалце нерешено со Севиља да извади..Позз :helou:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ебати порничот вчера....
Роналдо одбрана ја ебеше како знае.
Коа ни го брцнаа првиот гол одма ми се сврте у глава како ја губиме титулата.Али после Роналдо ги донесе работите на свои место.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Со среќа нека ни е победата....го гледав само 1 полувреме....не играа баш најдобро....гледам Роналдо зверон му дал 3 комада...свака част.....

:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom