Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Штом се во прашање парите, Перез би можел и клубот да го продаде. А знаејќи како завршија повеќето од играчите кои ги донесе Калдерон, се може да се случи со Игуаин на лето. Јас не верувам дека ќе биде продаден, напротив, Игуаин го гледам како главен напаѓач во наредните 3-4 години во тимот.
:nenene::nenene::nenene::nenene:
Нема теорија ова брат:nesum:Не го зедоа Бензема за да ја грее клупата.
Колку и да биде добар Игуаин повеќе ќе му се дава шанса на Бензема без разлика дали давал голови или не:toe:
П.с леле каков гол даде Робен:uvo:Не е нормален типот.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Малку се.

Изгледа заборавивте кој е најдобар стрелец на Реал во последниве 2 години. Значи ако не му иде една вечер, и треба да заборавиме како одиграл кога е најпотребно. И Роналдо со Манчестер во финалето се посра, па пак беше продаден за 96 милиони.
Што заеба коа ни беше најпотребно заеба, али јбг. Нормално дека ваков играч не се фрла у ѓубре заради еден многу битен гол. :smir:
Ел Пипита ни е новиот Раул:vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
:nenene::nenene::nenene::nenene:
Нема теорија ова брат:nesum:Не го зедоа Бензема за да ја грее клупата.
Колку и да биде добар Игуаин повеќе ќе му се дава шанса на Бензема без разлика дали давал голови или не:toe:
П.с леле каков гол даде Робен:uvo:Не е нормален типот.
Хах, нема теорија, нека продолжи Игуаин во вакво темпо оваа сезона, и наредната нека игра вака, па ќе видиш дали Бензема некогаш ќе заигра на местото на Игуаин, може Бензема да биде искористен на некоја друга позиција, ама ако Игуаин продолжи со ваквите игри во Примера, Бензема никогаш нема да биде првиот избор за напаѓач.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Сега можеме само да си нагодуваме но за да го донесе Виља треба да го продава Бензема ... мое мислење класа напаѓач нема да се донесе евентуално некои од школата како Негредо , Буено и ред други :toe:

И готово не го бива а? :pos2:
Малку се.

Изгледа заборавивте кој е најдобар стрелец на Реал во последниве 2 години. Значи ако не му иде една вечер, и треба да заборавиме како одиграл кога е најпотребно. И Роналдо со Манчестер во финалето се посра, па пак беше продаден за 96 милиони.
Не да не го бидува, грешка ме разбравте. Ама 35м, ни Џеко не вреди толку, а сигурно дека е подобар од Игуаин :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Хах, нема теорија, нека продолжи Игуаин во вакво темпо оваа сезона, и наредната нека игра вака, па ќе видиш дали Бензема некогаш ќе заигра на местото на Игуаин, може Бензема да биде искористен на некоја друга позиција, ама ако Игуаин продолжи со ваквите игри во Примера, Бензема никогаш нема да биде првиот избор за напаѓач.
Точно така:zver: Да може да се уиграат двајцата ке биде многу опасно:vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Не да не го бидува, грешка ме разбравте. Ама 35м, ни Џеко не вреди толку, а сигурно дека е подобар од Игуаин :smir:
Не е до парите, Игуаин сега има ниска цена затоа што неговиот договор е пред крај, и може да биде продаден за некои 15-20м, знаејќи како завршија Робен и Снајдер.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможем да веруем колку медиумиве можат да влијаат на вас (не зборим само за тебе). За една вечер ви се смени тотално мислењето за Игуаин. До тогаш “абе Игуаин е во топ 5 напаѓачи во свет“ едно друго, сега го праете од гомно подоле. Што луѓе ќе бевте незнам...

Џеко подобар од Игуаин? Џеко нека напрае трансфер у некој голем клуб, и у лига како Шпанска или Англиска па ќе видиме колку е добар.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
:zver: ме пресмеа сеа:aplauz:
П.с еxtreme da ne ti e rodnina slucajno??

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Игуаин е најдобриот играч на Реал овие 2 сезони и има 22 години,тоа е иднината на Реал и на фудбалот во глобала.За едно 2 години ќе видите кој ќе биде најдобар играч на светот.А Бензема уште поубеден сум дека во Реал нема да усппее.Туку да си напрајме една трампа Бенз=Џеко.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Игуаин е најдобриот играч на Реал овие 2 сезони и има 22 години,тоа е иднината на Реал и на фудбалот во глобала.За едно 2 години ќе видите кој ќе биде најдобар играч на светот.А Бензема уште поубеден сум дека во Реал нема да усппее.Туку да си напрајме една трампа Бенз=Џеко.
Од кај знаеш дека Џеко нема да биде истото што сега е Бензема ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Од кај знаеш дека Џеко нема да биде истото што сега е Бензема ?
Се гледа бе од игрите ако го гледаш Џеко таков напаѓач нема во моментов.Башка не сме имаче досега таков цврст и висок напаѓач.Да смениме нешто...:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас ти се кладам дека Игуаин утре нема да постигне ни еден гол.
Договорено, на профил ке се договориме околу детаЉите. :vozbud:

Сеа лошо е што се пишува насекаде дека атмосверата на тренинзите е под нивото, сите се осеќаат како губитници, искрено до некаде ми се допаѓа ова и сигурно ке се потрудат максимално да ја вратат довербата кај сите фанови.
Утре би требало да се истурат на Ваљадолид, иако Ваљадолид е еден од тимовите што постигнал 2 гола на наш терен.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Се гледа бе од игрите ако го гледаш Џеко таков напаѓач нема во моментов.Башка не сме имаче досега таков цврст и висок напаѓач.Да смениме нешто...:toe:
Мислиш дека исто ќе игра во Реал како што игра во Волфзбург ?

Него кога беше ја исполнивме темава бе, уште 50 страни ќе треба нова да се отвара, а ми се чини како вчера да ја отворивме. :)

Изминативе години секогаш кога сме губеле во осминафинале, после тоа во Примера сме победувале. Лани имавме серија од 7 победи, во 2008 имавме една победа, потоа пораз на гости од Депортиво, и дома од Валенсија, и потоа следуваа 9 натпревари без пораз. Очекувам истото да се повтори и оваа година.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Неможем да веруем колку медиумиве можат да влијаат на вас (не зборим само за тебе). За една вечер ви се смени тотално мислењето за Игуаин. До тогаш “абе Игуаин е во топ 5 напаѓачи во свет“ едно друго, сега го праете од гомно подоле. Што луѓе ќе бевте незнам...

Џеко подобар од Игуаин? Џеко нека напрае трансфер у некој голем клуб, и у лига како Шпанска или Англиска па ќе видиме колку е добар.
Немам лошо мислење за Игуаин, напротив се согласувам дека е добар играч, ама сеуште неможе да се спореди со Џеко - да бидеме реални :toe:

:zver: ме пресмеа сеа:aplauz:
П.с еxtreme da ne ti e rodnina slucajno??
Прв братучед ми е зошто?

Ако сакаш да отвориме анкета па форумџиите да одлучат, а паметњакович? :helou:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Немам лошо мислење за Игуаин, напротив се согласувам дека е добар играч, ама сеуште неможе да се спореди со Џеко - да бидеме реални :toe:

Ако сакаш да отвориме анкета па форумџиите да одлучат, а паметњакович? :helou:
Во ред!!Отворај одма:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom