Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.884
Ауу од каде излегоа овие фудбалски стручнаци ???

Ова требало она требало вака не требало, па кај бевте пред утакмица да кажете, го имавте стартниот состав и формацијата. Ќе му ѕвоневме на Пелегрини да му кажеме што како да прави.
Добро бе вие стварно мислите дека се знаете а, епа имам домашна задача за вас.
Наредната недела ќе го имате и составот и формацијата пред утакмицата и сакам да ги чујам вашите размислувања пред утакмица а не да ми мрчите после утакмица вака требало онака не требало, овој не трчал, Игуаин не го бивало, Снајдер бил подобар од Макелеле, Спајдермен с е качувал по згради, Lil Wayne бил номиниран за греми и такви ми ти глупости.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Касиљас

Рамос - Гарај - Албиол - Арбелоа

Лас

Роналдо - ВДВ - Кака

Игуаин-Раул

мислам ова е најдобриот состав што можеме да извлечеме бензема не е ни потребен во составов ако сака да се докаже мислам пелегрини треба да го прати во кастиља тимот да игра сто шанси имаше да се докажа и ништо не направи 40 миљиони многу се.
Без Гути тешко дека ке го пробиеме бункерот на Лион...Место Раул би го играл Гути,што би им ги сменил местата со Роналдо.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Пелегрини дефинитивно треба да ја воигрува 4-1-3-2 со

------------------Касиљас--------------------
--Рамос-----Гарај----Албиол----Арбелоа--
------------------Чаби-----------------------
--Роналдо-------Гути---------Кака------
----------Игуаин-----Бенз/Раул----------

Кога играме со 1 напаѓач со појаки противници напаѓачот постојано е покриен и нема кој да му додаде топка затоа Игуаин вчера цело време делуваше отсечен ... немаше кој друг во напад да повлече двајца на него и со самото тоа да му се отвори простор на вториот напаѓач
Видовме на натпреварите кога Игуаин беше суспендиран кога игравме со Раул и Бензема во нападот колку бевме поопасни во напад и посигурни во средина

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
ВЕрувам во нашите играчи и 1-0 не е ништо страшно.На Сантиаго сите знаеме како играме и каков скор имаме па така да ако играме како што треба се очекува 3,4 - 0.Но сега без Чаби ќе биде многу потешко.Гледам некои критикуваа дека сме играле со 1 напаѓач но ако не беше и Мамаду(катастрофа во напрад)да му помагаше назад на Чаби ќе примевме уште голови од контра.Дефинитивно Гути треба да стартува во Мадрид а до тогаш имаме важни натпревари во Примера и има време да се опаметат 3 недели.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ВЕрувам во нашите играчи и 1-0 не е ништо страшно.На Сантиаго сите знаеме како играме и каков скор имаме па така да ако играме како што треба се очекува 3,4 - 0.Но сега без Чаби ќе биде многу потешко.Гледам некои критикуваа дека сме играле со 1 напаѓач но ако не беше и Мамаду(катастрофа во напрад)да му помагаше назад на Чаби ќе примевме уште голови од контра.Дефинитивно Гути треба да стартува во Мадрид а до тогаш имаме важни натпревари во Примера и има време да се опаметат 3 недели.
2 недели, до тогаш има :smir:

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Си бил мали џокица и отишол кај баба му на гости и баба му го прашувала -ја сакас ли мајка ти - а тој рекол не оти ме тепа-го сакас ли татко ти а тој не и тој ме тепа а баба му зачудена а кого сакаш ти ?РЕАЛ МАДРИД БАБО ТОЈ НИКОГАШ НЕ ТЕПА :pos2::pos2::pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Си бил мали џокица и отишол кај баба му на гости и баба му го прашувала -ја сакас ли мајка ти - а тој рекол не оти ме тепа-го сакас ли татко ти а тој не и тој ме тепа а баба му зачудена а кого сакаш ти ?РЕАЛ МАДРИД БАБО ТОЈ НИКОГАШ НЕ ТЕПА :pos2::pos2::pos2:

хехехе... не ме чуди ништо од такви како тебе дојдат, видат, пуштат некоја "првокација" и си отидат...
името само си ти говори по себе :tv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Од што си духовит, просто не се гледаш! Ајде мајмунче, гитла нема банани тука!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
:pop: иди лечи се

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
2 недели, до тогаш има :smir:
Две недели од играњето на последните дуели помеѓу Интер и Челзи и Цска и Севиља му доаѓа.А броејќи од вчера му доаѓа 3 недели барем јас така сум информиран.

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Грешки во составот вчера имаше дефинитивно но и Лион многу добро изиграа цело време контри ни правеа брзи се во напад.На Сантијаго очекувам да играме со два напаѓачи за да го поминеме Лион инаку го јадевме нема трето.
ПОЗЗЗ

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Лелееее ѕвер еј, грмиш!!!:tapp:............ама си вицкаст исто ко на виц да те правеле твоите!:pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Баш ми е криво за вчера шо изгубивме. Абе некој малер не бие со воа осмина финалево упм. Ама ке биде. На домашен терен ќе покажеме шо и како можеме и за што се сме способни:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom